Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape de o adevărată lovitura. Un fost jucător de la Barcelona, dorit în "Ştefan cel Mare"

Dinamo, aproape de o adevărată lovitura. Un fost jucător de la Barcelona, dorit în "Ştefan cel Mare"galerie foto
Comentarii

Campania de transferuri a lui Dinamo nu se opreşte, iar investitorii spanioli pregătesc noi achiziţii pentru a îi face pe plac noului antrenor, Cosmin Contra. Următoarea ţintă a spaniolilor: un fost jucător de la Barcelona.

Oficialii lui Dinamo ar fi în negocieri, în acest moment, cu Juan Camara (26 de ani), un fost jucător de la Barcelona, scrie Gsp.ro. Fostul internaţional de juniori spaniol este legitimat la Jagiellonia Bialystok, acolo unde este coleg cu Bogdan Ţîru, însă îşi va reziliat contractul cu gruparea poloneză. 

Astfel, el poate ajunge la Dinamo ca jucător liber de contract. De altfel, Camara este reprezentat de Media Base Sports, agenţia lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City şi bun prieten cu Pablo Cortacero. Camara joacă în banda stângă a atacului, însă la nevoie poate fi folosit şi ca fundaş stânga.

Dinamo, aproape de o adevărată lovitura. Un fost jucător de la Barcelona, dorit în "Ştefan cel Mare"

Camara a fost crescut în academia celor de la Villarreal, însă a fost transferat de Barcelona şi a jucat o bună perioadă pentru echipa a doua a catalanilor, dar şi sub formă de împrumut la echipe precum Girona sau Reus. 

Fotbalistul are chiar şi meciuri oficiale la gruparea blaugrana: două. A jucat într-o partidă de Cupa Spaniei împotriva Valenciei, în care a reuşit chiar să dea un assist şi a jucat 16 minute şi cu Bayer Leverkusen, în UEFA Champions League, în sezonul 2015-2016.

După plecarea de la Barcelona, Camara a luat drumul Poloniei. Prima oară a semnat cu Miedz Legnica, iar anul trecut s-a transferat la Jagiellonia. 

Afla mai multe despre: dinamojuan camara 

viewscnt
Articole similare