Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape să rateze primul transfer al iernii. Jucătorul ezită să vină în România

Dinamo, aproape să rateze primul transfer al iernii. Jucătorul ezită să vină în Româniagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Va fi o iarnă lungă pentru Dinamo Bucureşti. Aşa cum anunţa şi preşedintele clubului, Florin Prunea, clubul din "Ştefan cel Mare" se va despărţi de anumiţi jucători, însă vor fi aduşi alţii în schimb, dar mai valoroşi. Primul dintre ei ezită să accepte "agitaţia" din România.

Dinamo şi-l doreşte foarte mult pe mijlocaşul spaniol al celor de la Real Valladolid, Luismi Sanchez (27 de ani), însă fotbalistul crescut la Sevilla ezită să accepte oferta din România. Spaniolii anunţă că, dacă transferul nu se va realiza în prima săptămână a lunii ianuarie, Dinamo se va reorienta rapid.

Luismi Sanchez şi-ar dori să rămână în Spania, mai ales că mai multe cluburi din Segunda Division şi-au arătat interesul pentru închizătorul iberic. Până în acest moment, conform presei din Spania, singura ofertă venită pe adresa clubului este cea din partea dinamoviştilor, care şi l-ar dori pe Luismi Sanchez împrumut, cu opţiune de cumpărare în vară.

Luismi Sanchez are 100 de meciuri pentru formaţiile din Sevilla (27 pentru Sevilla C, 72 pentru Sevilla B, 1 pentru Sevilla), şi alte 33 de meciuri pentru Valladolid, cu care a semnat în urmă cu trei ani de zile. A fost împrumutat la Gimnastic  pentru şase luni, pentru care a jucat 14 meciuri.

 

Afla mai multe despre: fotbaldinamoluismi 

viewscnt
Articole similare