Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo ar putea scăpa de Pablo Cortacero! Ce ofertă de a vinde acţiunile are spaniolul din conducere: "Banii investiţi plus 500.000 de euro"

Dinamo ar putea scăpa de Pablo Cortacero! Ce ofertă de a vinde acţiunile are spaniolul din conducere: "Banii investiţi plus 500.000 de euro"

Dinamo București

Comentarii

Fostul fotbalist important al lui Dinamo, Florentin Petre, a dezvăluit că alb-roşii puteau scăpa de acţionarul majoritar Pablo Cortacero. Ibericul a avut şansa de a ceda acţiunile, pe finalul anului 2020.

Pablo Cortacero, ofertă de a vinde Dinamo

Pablo Cortacero s-a transformat din salvator în omul care le dă coşmaruri oamenilor de la Dinamo. "Câinii" sunt neplătiţi, jucătorii continuă să plece de la Dinamo, iar spaniolul din conducere de negăsit. 

Florentin Petre a dezvăluit că Pablo Cortacero are pe masă o ofertă pentru a-şi vinde acţiunile de la Dinamo. Mai mult, spaniolul chiar ar putea face profit, dacă acceptă:

”Ştiu foarte bine că a avut o ofertă şă îşi recupereze banii înapoi, plus încă jumătate să cedeze acţiunile. Nu a vrut. În câteva luni de zile să câştigi aproape dublu cât ai băgat, mie mi se părea un moment oportun să te ridici de la masă şi să mergi mai mai departe.

Şi acum cred că are oferta pe masă. I se dădeau banii investiţi plus încă 400.000 sau 500.000 de euro ca să cedeze acţiunile. Dacă nu eşti în stare să conduci, lasă-l pe altul. Din ce văd, altele sunt obiectivele acolo.” a declarat Florentin Petre pentru realitateasportiva.net.

Recent, DDB, care are acţiuni la Dinamo, a susţinut Pablo Cortacero încearcă prin orice metodă să destabilizeze clubul. 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamodinamo vanzare 

viewscnt
Articole similare