Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo are datorii de opt milioane de euro! Apelul unei foste glorii: ”Trebuie să vină cineva să dea banii şi să se apuce de treabă”

Dinamo are datorii de opt milioane de euro! Apelul unei foste glorii: ”Trebuie să vină cineva să dea banii şi să se apuce de treabă”

Dinamo București

Comentarii

Problemele financiare de la Dinamo continuă să pună clubul în pericol, iar singura scăpare pare a fi găsirea unui investitor privat.

Odată cu venirea lui Pablo Cortacero la club, Dinamo trebuia să revină la zilele de glorie. Spaniolul a investit în transferuri şi a adus o multitudine de conaţionali de ai săi să se lupte la titlu în România, însă nimeni nu ştia ce avea să se întâmple de fapt.

Noul patron al lui Dinamo a eşuat să îşi plătească jucătorii, iar clubul a picat în datorii mai grave decât oricând în istorie. Deşi a mai trecut prin insolvenţă şi în era Negoiţă, situaţia nu era atât de gravă atunci, iar clubul se află pe ultimele sale picioare.

Un jucător emblematic al lui Dinamo, Florentin Petre, vede o singură soluţie pentru a ieşi din situaţia inconfortabilă în care se află clubul: găsirea unui investitor. Antrenorul formaţiei Dacia Unirea Brăila este de părere că echipa nu poate scăpa de datoriile de opt milioane pe care le are, decât prin găsirea unui finanţator serios.

Apelul lui Florentin Petre

”Cine ar putea să vină, în primul rând, să dea opt milioane şi apoi să se apuce de treabă. E foarte complicat. Sunt oameni capabili să facă lucrul ăsta. Sper din toată inima, este un club de tradiţie, cu o istorie aparte, un club care merită mai mult.

Mi-aş fi dorit să rămână mai mulţi jucători de calitate, care să ajute clubul, pentru că cu plecarea, lucrurile vor fi mai complicate ca şi joc. Se vor reorganiza şi poate reuşesc să se pună pe picioare”, a declarat Florentin Petre.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiflorentin petre 

viewscnt
Articole similare