Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo are doi noi acţionari! Suma importantă de bani cu care au ajutat clubul

Dinamo are doi noi acţionari! Suma importantă de bani cu care au ajutat clubul

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are, în mod oficial în acte, doi noi acţionari care ajutat deja clubul cu o sumă importantă de bani pentru viitorul clubului.

Promovată înapoi în Superligă după doar un an de "purgatoriu" în Liga 2, la capătul unui baraj fabulos cu FC Argeş, Dinamo primeşte veşti bune din punct de vedere administrativ. "Câinii" au doi noi acţionari, oficial în acte, care au ajutat clubul cu o sumă importantă de bani.

Concret, firmele Team Sport Management SRL şi Synotech Global Services România au fost cooptate în acţionariatul lui Dinamo de către Red&White 2022 Management, acţionarul majoritarul al clubului, scrie gsp.ro, care anunţă că aceşti doi noi investitori au livrat deja în conturi o sumă importantă.

Cine sunt cei doi acţionari noi de la Dinamo, care au "pompat" 900.000 de euro în conturile clubului

Este vorba despre 900.000 de euro, sumă virată în conturi în luna aprilie 2023, bani care au ajutat-o pe Dinamo să obţină licenţa pentru participarea în sezonul viitor de Superligă. Team Sport Management şi Synotech Global Services au devenit acţionari ai SC Red&White prin achiziţionarea a câte unui pachet de acţiuni nou emise în Societate cu ocazia majorării de capital social, mai scrie sursa citată.

Se pare că Team Sport Management a cumpărat 1.177 de acţiuni în valoare nominală de 10 lei, reprezentând 10% din capitalul social, în timp ce Synotech Global Services a achiziţionat 5%, conform sursei menţionate mai sus.

Noua structură a acţionariatului Red&White 2022 Management este Eugen Voicu (49,3%), Andrei Nicolescu (32,3%), Team Sport Management (10%), Synotech Global Services (5%) şi Dan Gătăianţu (3,4%). Acţionariatul lui Dinamo îi are în acte pe Red&White 2022 Management (80,87%), Asociaţia Pelzua Cătălin Hîldan (12,06%), Nicolae Badea (7,03%), Cornel Dinu (0,03%) şi Dorin Şerdean (0,01%).

Afla mai multe despre: dinamoactionaribanired&white 2022 managementsuperliga 

viewscnt
Articole similare