Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo are în lot un fost jucător al lui Dortmund, dar nu-l foloseşte şi ar putea ajunge la Sporting. Marius Niculae: ”E cel mai bun de la naţională”

Dinamo are în lot un fost jucător al lui Dortmund, dar nu-l foloseşte şi ar putea ajunge la Sporting. Marius Niculae: ”E cel mai bun de la naţională”

Superliga

Comentarii

Marius Niculae susţine că va încerca să-i găsească lui Marco Ehmann o altă echipă, deoarece la Dinamo nu primeşte şanse. În vârstă de 18 ani, Ehmann s-a născut în Germania, dar părinţii săi sunt români şi are dublă cetăţenie. Tânărul fundaş central a fost, printre altele, la junioriii Borussiei Dortmund.

În primăvara acestui an, Marius Niculae reuşea o mutare interesantă. Fostul atacant l-a adus la Dinamo pe Marco Ehmann, un fundaş central de mare perspectivă, care atunci avea doar 17 ani. Ehmann s-a născut şi a crescut în Germania, iar Dinamo a fost primul club din România la care a fost legitimat. În rest, s-a format la echipe precum Spaiching, Reutlingen, Freiburg, Borussia Dortmund şi Karlsruhe.

Însă, în ciuda CV-ului, la Dinamo n-a primit şanse, deşi echipa din Ştefan cel Mare a avut în acest sezon mari probleme în apărare. Marius Niculae, cel care-i reprezintă interesele, spune că Ehmann este cel mai bun jucător din naţionala României sub 18 ani şi nu înţelege de ce Dinamo nu-i oferă şanse. Niculae se gândeşte să-i găsească o nouă echipă şi nu exclude ca tânărul jucător să meargă la juniorii lui Sporting Lisabona.

”Voi avea o discuţie foarte serioasă cu cei de la Dinamo, pentru că este un jucător tânăr, cel mai bun jucător de vârsta lui la lotul naţional şi nu i se dă şansa să joace. Voi avea o discuţie serioasă cu ei, dacă nu poate să joace la Dinamo îl iau şi îl duc în altă parte. Aş prefera pentru el şi echipa a doua a lui Sporting, creşte într-un climat mult mai sănătos şi are şanse mult mai mari să facă pasul unde trebuie”, a declarat Marius Niculae pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: marius niculaedinamoliga 1marco ehmann 

viewscnt
Articole similare