Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo are meci cu FC Argeş. Dario Bonetti a prefaţat duelul: ”Atmosfera din vestiar este una pozitivă”

Dinamo are meci cu FC Argeş. Dario Bonetti a prefaţat duelul: ”Atmosfera din vestiar este una pozitivă”

Superliga

Comentarii

Dinamo primeşte vizita formaţiei FC Argeş, mâine, de la ora 18:00, în direct pe Telekom Sport şi telekomsport.ro.

Dario Bonetti, antrenorul lui Dinamo, a prefaţat duelul din Liga I.

„Atmosfera este întotdeauna pozitivă la Dinamo. Mai ales că n-am pornit la drum cu gândul că vom câştiga campionatul, iar acest detaliu trebuie să fie clar. Jucătorii sunt în creştere în ciuda ultimelor rezultate negative

Îmi pare rău că puteam să avem câteva puncte în plus în aceste etape, nu vorbim aici de meciul cu Farul, dar cu Chindia şi cu Mioveni, cu atenţie şi cu răutate sportivă, puteam avea puncte în plus”, a declarat Bonetti.

„Nu am doar o grijă, am mai multe. Prima preocupare este să-i fac pe băieţi să crească rapid, sunt foarte tineri, cu o perspectivă frumoasă. O altă preocupare sunt rezultatele, trebuie să avem victorii. Sunt convins că jucătorii vor da un răspuns foarte bun începând de la meciul cu FC Argeş", a mai mărturisit antrenorul.

Dinamo este pe locul 12 în Liga I, cu şase puncte. 

Despre Sorescu&Anton:

Italianul a vorbit despre plecarea lui Paul Anton, dar şi despre unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul „câinilor”: Deian Sorescu.

„Eu sunt concentrat pe procesul tehnic, la Dinamo, nu pe cel financiar. Să rezolvăm problemele tehnice care sunt la fel de importante ca şi cele financiare. Asta fiindcă proiectul sportiv poate rezolva partea financiară.

Sorescu e o situaţie, Anton a fost alta. Da, sunt importanţi amândoi. În ceea ce-l priveşte pe Anton, sunt alegerile lui şi ale clubului, un lucru corect până la urmă. Sorescu e proprietatea clubului, are o valoare foarte mare şi din punct de vedere financiar, nu doar tehnică. Mi-ar părea rău să-l pierdem, dar dacă va fi să-l vindem Dinamo ar putea rezolva şi problema financiară. M-ar fi surprins ca Sorescu să nu fie convocat la naţională”. 

Afla mai multe despre: dinamofc argesdario bonetti 

viewscnt
Articole similare