Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo are un nou patron. Florin Bratu: ”Încă nu am vorbit cu el, poate ne cunoaştem în zilele următoare”

Dinamo are un nou patron. Florin Bratu: ”Încă nu am vorbit cu el, poate ne cunoaştem în zilele următoare”

Superliga

Comentarii

Florin Bratu spune că încă n-a apucat să discute cu noul patron al lui Dinamo şi luni va lămuri această situaţie. Zilele trecute, membrii Consiliului de Administraţie au observat că numele lui Ionuţ Negoiţă nu mai apare în dreptul pachetului majoritar de acţiuni.

Situaţia în acţionariatul lui Dinamo rămâne ciudată. În acte apare un nou patron, George Drăghia, deţinătorul societăţii care a plătit datoria de două milioane de euro către Nicolae Badea. Însă nu a fost făcut niciun anunţ oficial. Florin Bratu este şi el bulversat de situaţia de la nivelul conducerii.

Antrenorul lui Dinamo spune că n-a discutat până acum cu noul patron al lui Dinamo şi luni se va lămuri despre ce este vorba: ”Nu am vorbit cu noul patron, poate zilele următoare îmi face cunoştinţă. Eu ştiu cu cine am vorbit când am semnat contractul şi de aceea i-am mulţumit domnului Negoiţă. Luni o să mă duc la club să vedem cine mă aşteaptă”, a declarat Florin Bratu.

Cât despre George Drăghia, activitatea aceastui în lumea afacerilor este foarte controversată. În vârstă de 29 de ani, acesta este administratoul SC Lotus Perfect Products SRL, societate prin intermediul căreia a plătit două milioane de euro către Badea. Însă firma a fost înfiinţată cu doar câteva zile înainte să achite datoria. În plus, are ca obiect de activitate vânzarea de mături şi creşterea de struţi şi cămile, după cum a scris Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: florin bratudinamoliga 1ionut negoita 

viewscnt
Articole similare