Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo aşteaptă mutarea care i-ar aduce bani de la AS Roma sau Zenit. EXCLUSIV | ”Mă bucur că-i pot ajuta, e echipa mea de suflet”

Dinamo aşteaptă mutarea care i-ar aduce bani de la AS Roma sau Zenit. EXCLUSIV | ”Mă bucur că-i pot ajuta, e echipa mea de suflet”

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Nedelcearu s-ar putea transfera în această vară, o mutare aşteptată şi de conducerea lui Dinamo, care a păstrat procent dintr-o revânzare a fundaşului de 23 de ani.

În februarie 2018, FK Ufa a plătit 600.000 de euro pentru transferul lui Ionuţ Nedelcearu. Însă Dinamo a insistat să aibă şi un procent dintr-o eventuală revânzare. Este vorba despre 15%, bani pe care echipa din Ştefan cel Mare i-ar putea primi chiar din această vară.

Fundaşul de 23 de ani a fost printre cei mai buni români la Campionatul European de Tineret şi există informaţii cum că ar fi dorit de AS Roma şi Zenit Sankt Petersburg. Suma de transfer ar fi de 4 milioane de euro, caz în care Dinamo ar primi 600.000 de euro. Într-un interviu pentru Telekom Sport, Nedelcearu se declară bucuros că-şi poate ajuta clubul la care a cresctu:

”Mă bucur că a rămas acel procent şi ar putea ajuta clubul, fiindcă, toată lumea ştie, Dinamo e clubul meu de suflet şi îmi doresc din toată inima să se bată la campionat an de an”, a declarat Ionuţ Nedelcearu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ionut nedelcearu 

viewscnt
Articole similare