Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Astra în semifinala Cupei României. Ironii şi săgeţi: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”

Dinamo - Astra în semifinala Cupei României. Ironii şi săgeţi: „Ce noroc pe Astra! Va juca finala”

Superliga

Comentarii

Dinamo Bucureşti se va duela cu Astra Giurgiu în semifinala Cupei României.

Azi au avut loc tragerea la sorţi pentru semifinala Cupei României. Craiova se va duela cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu, singura formaţie din Liga 2, în timp ce, Astra a picat cu Dinamo.

Valeriu Răchiţă (50 de ani), fostul fundaş al Stelei, i-a luat peste picior pe „câini”, având în vedere situaţia grea prin care trece clubul din „Ştefan cel Mare”.
Probabil că toate celelalte 3 echipe doreau să pice cu Dinamo. Uite că Astra a fost norocoasă. Vom vedea dacă Astra se va califica, dar din punctul meu de vedere, finala va fi Universitatea Craiova - Astra, două echipe care vor face un meci frumos. Dar Cupa este competiţia surprizelor, ne putem aştepta la orice”, a declarat „Vivi” la Pro X.
Turul urmează a se desfăşura în perioada 13-15 aprilie, iar returul între 11 şi 13 mai.
În ultimul duel din Liga I, Dinamo a fost învinsă de Astra cu scorul de 2-0 pe teren propriu.
Favorită la câştigarea Cupei României este Universitatea Craiova, care poate câştiga un trofeu în acest sezon. Oltenii au şanse mai mari în Cupa României decât în Liga 1, acolo unde în faţa sa sunt FCSB şi CFR Cluj.
Dinamo luptă pentru singurul obiectiv rămas din sezon. Dacă în Liga 1 sunt în zona retrogradării, "câinii" îşi pot asigura calificarea în cupele europene dacă vor câştiga Cupa României.

Afla mai multe despre: dinamoastrasemifinala cupei romaniei 

viewscnt
Articole similare