Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo atacă Viitorul după incidentele de la Constanţa şi îşi apără fanii: ”Lipsă de organizare! A fost vorba mai mult de exhibiţionism, nu de violenţă!”

Dinamo atacă Viitorul după incidentele de la Constanţa şi îşi apără fanii: ”Lipsă de organizare! A fost vorba mai mult de exhibiţionism, nu de violenţă!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo joacă duminică seara, de la ora 21:00 în direct la Telekom Sport contra Universităţii Craiova.

Florin Prunea a mărturisit că nu i-a fost teamă să meargă în mijlocul fanilor la incidentele de la Constanţa. Managerul general al ”câinilor” explică totuşi că a existat un sentiment de teamă legat de reacţia jandarmeriei care ar fi putut interveni mult mai dur: ”Da, mi-a fost frică de un exces de zel al Jandarmeriei, pentru că am văzut cine este acolo. Pe de altă parte şi cei care s-au manifestat cum s-au manifestat, au intrat în teren, cred că a fost mai mult o chestiune de exhibiţionism, nu cred că au atacat pe cineva” a mărturisit Prunea.

Oficialul lui Dinamo i-a atacat discret pe cei de la Viitorul Constanţa. Prunea atacă de fapt lipsa de organizare a clubului constănţean: ”Eu cred că ceea ce s-a întâmplat, s-a produs şi pe o lipsă de organizare a echipei gazdă, în rest eu cred că jocul nostru a făcut ca manifestarea lor să fie cea care a fost” a mai spus Prunea.

Ar fi trebuit să se oprească meciul de tot şi să se dea 0-3 pentru ambele echipe? ”Nu. S-a procedat perfect regulamentar atât din partea arbitrului cât şi a observatorului de joc, am stat de vorbă cu ei, totul a fost perect regulamentar” a mai spus Prunea.

A ieşit la o bere cu suporterul care a intrat pe teren

Prunea a mărturisit că îi înţelege pe suporteri, chiar şi în urma incidentelor de la Constanţa. Ba chiar, a declarat în conferinţa de presă de astăzi că s-a întâlnit cu unul dintre cei care a intrat pe teren la o bere: ”M-am întâlnit chiar cu cel care a intrat pe teren alaltăieri. Am fost invitat la o bere de el şi m-am dus cu mare plăcere şi m-am mai întâlnit cu nişte băieţi. Un băiat care are un business destul de bun, sunt băieţi pe care îi înţeleg perfect, ei cheluite în fiecare săpămână, îşi lasă familiile pe acasă şi vin după noi peste tot. Au dreptate, mi-a spus ce l-a determinat să intre în teren. Ce anume? S-au adunat foarte multe frustrări şi eu îi înţeleg perfect pe aceşti oameni” a mai spus Prunea.

Cel mai tare meci din etapa a doua a Ligii I se joacă pe Arena Naţională. Duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro, Dinamo joacă acasă cu Universitatea Craiova.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare