Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo bifează încă un transfer. ”Mătură tot în aer!”. Colosul care vine să betoneze defensiva ”câinilor”

Dinamo bifează încă un transfer. ”Mătură tot în aer!”. Colosul care vine să betoneze defensiva ”câinilor”

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic este pe cale să bifeze încă un transfer la Dinamo. Slovacul Ivan Hladik va semna cu Dinamo cel puţin până în vară

Linas Klimavicius a debutat la Dinamo şi a făcut-o excelent la primele minute sub comanda lui Mircea Rednic. Defensiva câinilor are 180 de minute fără gol primit, dar Rednic vrea să mai aducă întăriri. ”Mai vine un fundaş” a anunţat tehnicianul dinamovist după victoria de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi.

Este vorba despre Ivan Hladik, un fundaş slovac în vârstă de 26 de ani, ce măsoară 1.96 de centimetri. ”Genul de fundaş care mătură totul în aer. E ca o stâncă” scrie presa slovacă despre jucătorul care a bifat 19 meciuri pentru Spartak Trnava, locul 8 în campionatul slovac.

Hladik este un produc al grupării din Trencin şi avea în faţă o carieră interesantă atunci când a debutat pentru FK Sencia. În 2012, Hladik era titular în naţionala Slovaciei Under 19 evoluând în preliminariile pentru Europeanul 2012 din Estonia. În acea perioadă ar fi fost, scrie presa slovacă, la un pas de un transfer în Anglia, unde era dorit de Fulham şi Queens Park Rangers.

La Trnava a ajuns în 2016 şi a bifat 48 de meciuri pentru fosta adversară a FCSB în preliminariile Europa League din 2012.

Afla mai multe despre: ivan hladik 

viewscnt
Articole similare