Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti – HCDS Constanţa, în finala Cupei României la handbal masculin

Dinamo Bucureşti – HCDS Constanţa, în finala Cupei României la handbal masculin

Handbal

Comentarii

Echipele de handbal masculin Dinamo Bucureşti şi HCDS Constanţa vor disputa, duminică, finala Cupei României, după ce au eliminat, sâmbătă, în semifinalele Turneului Final Four de la Sfântu Gheorghe, formaţiile CSM Bacău, respectiv Poli Timişoara.

În prima semifinală a zilei, Dinamo Bucureşti a trecut de CSM Bacău cu scorul de  22-17 (8-7), iar în cea de-a doua, HCDS Constanţa a dispus de Poli Timişoara, scor 24-20 (6-10).

Astfel, duminică de la ora 11.00, se vor duela pentru medalia de bronz învinsele CSM Bacău şi Poli Timişoara, iar de la ora 18.00 vor lupta pentru trofeu Dinamo Bucureşti şi HCDS Constanţa.

Câştigătoarea Cupei României va fi, în acelaşi timp, şi deţinătoarea Supercupei României, în urma unei decizii a FR Handbal în actuala situaţie pandemică. 

Meciurile de la Turneul Final Four se joacă fără spectatori, conform reglementărilor în vigoare. Sunt primele partide în handbalul masculin intern din ultimele şase luni.

În 2019, Cupa României a revenit echipei Poli Timişoara, iar medalia de bronz formaţiei Dinamo Bucureşti.

La feminin, Cupa României şi, de asemenea, Supercupa, au revenit în acest an echipei SCM Râmnicu Vâlcea, după Turneul Final Four disputat la Bucureşti în urmă cu o săptămână.

Afla mai multe despre: dinamohcds constanta 

viewscnt
Articole similare