Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti, pe loc de baraj după înfrângerea cu Poli Iaşi. Un jucător al "câinilor", în pragul disperării: "Îmi vine să plâng"

Dinamo Bucureşti, pe loc de baraj după înfrângerea cu Poli Iaşi. Un jucător al "câinilor", în pragul disperării: "Îmi vine să plâng"
Comentarii

Dinamo Bucureşti a înregistrat a patra înfrângere în cinci etape, în această seară, pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 0-2, iar situaţia "câinilor" devine extrem de complicată. În acest moment, Dinamo se află pe loc de baraj, locul 12. Pentru Poli Iaşi au marcat Nicandro Breeveld (min. 22) şi Ovidiu Horşia (min. 31)

Un nou meci modest realizat de Dinamo, în această seară, pe terenul celor de la Poli Iaşi, scor 0-2 (0-2), iar gluma se îngroaşă. Cu un succes şi patru înfrângeri, dinamoviştii sunt în corzi. Nu ştiu ce să mai facă pentru a reveni pe o pantă ascendentă şi pentru a salva sezonul. Portarul celor de la Dinamo, Cătălin Straton, şi-a stăpânit cu greu lacrimile la interviul de după meci, deoarece nu înţelege ce se întâmplă cu jocul colegilor săi.

Ţin să-i felciit pe cei de la Iaşi pentru jocul pe care l-au prestat. Referitor la noi, sincer nici nu ştiu ce să spun. Sunt atât de supărat, pur şi simplu în vine să plâng de situaţia în care ne aflăm. Suntem cu toţii vinovaţi, nu ne rămâne decât să mergem înainte, să muncim şi să trebuie să începem să câştigăm. Cred că la noi este o problemă. Cred că oricine intră în momentul ăsta, are o problemă. Trebuie să strângem rândurile, să ne ajutăm reciproc şi doar munca ne poate salva în momentul de faţă. Am început dezastruos acest campionat. În afară de victoria cu Clinceni care, să fim serioşi, ne-am chinuit şi cu ei. La 2-2 au avut şansa să facă 3-2. Dacă marcau, era complicat. Pur şi simplu nu ştiu ce se întâmplă”, a spus Cătălin Staton.

Chiar dacă i-a interzis medicul să mai antreneze o perioadă, antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, cel care a făcut infarct pe bancă, în meciul cu CSU Craiova (0-2) , continuă să fie alături de băieţi. Olteanul îi vizitează des şi le oferă sfaturi de fiecare dată când este nevoie.

"El este alături de noi întotdeauna. Pentru el, cel mai importat în momentul de faţă este să fie sănătos. Ne dorim ca la fiecare meci să luăm trei puncte. Muncim la fiecare antrenament, cred că facem tot ce depinde de noi, dar ...pur şi simplu nu ştiu", a completat Cătălin Straton.

 

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare