Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Bucureşti primeşte un nou ajutor din partea suporterilor! Ce sumă de bani intră în conturile clubului

Dinamo Bucureşti primeşte un nou ajutor din partea suporterilor! Ce sumă de bani intră în conturile clubului

Fotbal intern

Comentarii

Dinamo încă se confruntă cu probleme financiare considerabile, chiar şi după numeroase ajutoare din parte celor de al DDB cu sume importante.

Dinamo Bucureşti primeşte un nou ajutor din partea suporterilor

Dinamo încă se confruntă cu probleme financiare considerabile, chiar şi după numeroase ajutoare din parte celor de al DDB cu sume importante. De această dată şi cei de la Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo se implică în a ajuta clubul din Ştefan cel Mare.

Suporterii de la Doar Dinamo Bucureşti au făcut eforturi incredibile pentru "câinii roşii", ca aceştia să poată primi licenţa pentru sezonul următor, iar fanii de la ADPD au urmat exemplul şi au ajutat şi ei clubul.

Cu toate că au existat mai multe certuri între cele două asociaţii, acum s-au unit şi se susţin una pe cealaltă pentru a ajuta în continuare Dinamo Bucureşti. Astfel, cei de la ADPD au anunţat că vor cumpăra 500 de tricouri de joc, iar aşa asociaţia va reuşi să vireze în conturile echipei din Ştefan cel Mare aproximativ 25.000 de euro.

"Situaţia complicată privind obţinerea licenţei ne obligă să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanţi în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociaţiei s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118 426 lei.

S-a hotărât ca Asociaţia Dinamovişti Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziţionate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanţi ai Asociaţiei.

În acest mod putem ajuta în demersul de obţinere a licenţei, iar voi, cei care aţi luat parte la acest proiect îndrăzneţ, veţi primi câte un tricou oficial Dinamo", au comunicat cei din Asociaţia Dinamovişti pentru Dinamo.

Dinamo se bazează în continuare pe susţinerea financiară a fanilor.

Cu toate că se anunţase faptul că mai este nevoie de aproximativ 600.000 de euro astfel încât banii pentru licenţă să fie strânşi, se pare că datoriile "câinilor roşii" sunt mai mari. Un comunicat emis de Peluza "Cătălin Hîldan" arată că: "suma pe care trebuie să o strângem e asta: 863.000 de euro. Cifră finală, furnizată de contabilitatea clubului astăzi (n.r. - duminică, 21 februarie)!"

Dinamo Bucureşti este pe locul 13 în Liga I şi are 26 de puncte după 24 de meciuri jucate în campionat.

Afla mai multe despre: ddb dinamo bucuresti adpd 

viewscnt
Articole similare