Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo caută succesul la Arcul de Triumf! Când se vor muta ”câinii” pe noua arenă

Dinamo caută succesul la Arcul de Triumf! Când se vor muta ”câinii” pe noua arenă
Comentarii

Dinamo Bucureşti îşi va disputa meciurile de acasă pe noul stadion Arcul de Triumf, imediat ce va fi inaugurat.

Şi Gigi Becali îşi doreşte să evolueze cu FCSB pe aceeaşi arenă datorită preţului mai scăzut faţă de Arena Naţională. Până să se concretizeze mutarea roş-albaştrilor, începând cu anul următor, ”câinii roşii” vor face acest lucru. Roş-albii vor încerca să îşi mute meciurile pe stadionul Arcul de Triumf încă din această toamnă, doar că o astfel de schimbare este influenţată de data inaugurării şi de protocolul cu proprietarul.

Compania Naţională de Investiţii a transmis joi seara că stadionul este realizat în proporţie de 90 la sută.

"Lucrările au intrat în linie dreaptă şi a început montarea gazonului, operaţiune care va fi finalizată în cursul săptămânii viitoare, urmând a fi realizate ulterior lucrările de ranforsare cu fibră sintetică. Se lucrează la partea de finisaje şi nocturnă, au sosit echipamentele medicale cu care urmează a fi dotat centrul medical de recuperare pentru sportivi.", au transmis oficialii CNI.

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului, anunţa de altfel că stadionul de la Arcul de Triumf va fi foarte căutat: ”Risc să spun că acest mic şi cochet stadion de 8.000 de locuri va fi, probabil, cel mai solicitat dintre cele ce se construiesc. Costurile de închiriere vor fi mai mici, pentru competiţiile interne va fi cel mai adecvat şi pentru că are un amplasament foarte bun, accesibil, în centrul oraşului într-o zonă superbă.”.

 

Afla mai multe despre: dinamostadionarcul de triumf 

viewscnt
Articole similare