Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo continuă să fie lovită de ghinion, chiar dacă a scăpat de retrogradare! Atacantul care poate fi comparat cu Marco Reus, doar din cauza accidentărilor

Dinamo continuă să fie lovită de ghinion, chiar dacă a scăpat de retrogradare! Atacantul care poate fi comparat cu Marco Reus, doar din cauza accidentărilor
Comentarii

Dinamo Bucureşti continuă să fie lovită de ghinioane, chiar dacă trupa din Ştefan cel Mare a scăpat de retrogradare, în urma deciziei FRF de a mări numărul de echipe din Liga 1, din sezonul următor, de la 14 la 16.

Robert Moldoveanu a trecut printr-o nouă intervenţie chirurgicală. Atacantul de 21 de ani s-a accidentat înainte de meciul cu Viitorul (1-1), care a reprezentat ultima partidă din play-out pentru ”câini”.

„S-a operat la metatarsiene. S-a accidentat înaintea duelului cu Viitorul. Deocamdată, nu ştim foarte multe. Sperăm să fie apt la începutul campionatului următor. Săptămână viitoare vom afla mai multe detalii de la medic.”,  a confirmat informaţia, potrivit GSP.ro, Ionel Dănciulescu, team-managerul formaţiei din Ştefan cel Mare.

Deşi are doar 21 de ani, cariera lui Moldoveanu a fost deja chinuită de accidentări de mai multe ori. Atacantul ”câinilor roşii” a fost ţinut pe tusă peste doi ani, ca urmare a operaţiilor pe care le-a suferit.

Fotbalistul a avut diagnosticul de ligamente încrucişate la ambele picioare:

1. Ligamentele încrucişate şi meniscul rupte la piciorul drept - 7 luni de stat pe tuşă;
2. Meniscul rupt la piciorul drept - 4 luni de stat pe tuşă;
3. Ligamentele încrucişate, anterior şi posterior rupte, precum şi meniscul de la piciorul stâng - 1 an şi 2 luni de stat pe tuşă.

Afla mai multe despre: dinamoaccidentareliga 1 

viewscnt
Articole similare