Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo contraatacă prin Iuliu Mureşan după înfrângerea cu FC Argeş: "Probabil că nu suntem iubiţi de anumiţi participanţi la joc"

Dinamo contraatacă prin Iuliu Mureşan după înfrângerea cu FC Argeş: "Probabil că nu suntem iubiţi de anumiţi participanţi la joc"

Dinamo București

Comentarii

Administratorul special al lui Dinamo, Iuliu Mureşan, a tras la răspundere brigada conducă de Marcel Bîrsan, după înfrângerea cu FC Argeş, din Liga 1.

Iuliu Mureşan, nemulţumit de arbitraj după FC Argeş - Dinamo 2-1

Dinamoviştii acuză felul în care au fost judecate anumite faze din timpul înfrângerii cu FC Argeş. Marcel Bîrsan i-a anulat golul lui Cosmin Matei, după un fault inexistent în atac, iar Iuliu Mureşan e nemulţumit şi de mai multe cartonaşe galbene primite de dinamovişti. 

"Din păcate a fost o partidă pe care din nou am pierdut-o. Echipa a avut atitudine, asta mi-a plăcut foarte tare, a luptat foarte tare, a avut atitudine. În prima repriză, la finalul ei şi  la pauză nici nu mă gândeam că putem să pierdem acest meci. Din păcate, pe lângă probleme avute şi unele greşeli care s-au făcut, anulat uşor primul gol şi după acel penalty, dar am avut gol valabil, perfect.

Acum am fost foarte tare dezavantajaţi. La 1-0 a fost un gol valabil, dacă e penalty poţi să ratezi, dar a fost gol valabil şi nu ştiu de ce a fost anulat de arbitru, chiar nu înţeleg.

Cu toată situaţia grea din clasament am încredere în Stoican, în jucători, jucătorii au avut atitudine şi în vestiar după partidă. Îmi dau încredere că o să jucăm din ce în ce mai bine şi că o să facem puncte şi o să ne rezolvăm problemele în teren şi în clasament", a declarat conducătorul lui Dinamo. 

"A fost o greşeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost şi tăiaţi de la începutul partidei, am primit nişte cartonaşe care ne-au tăiat în primele 15-20 de minute. Probabil că nu suntem iubiţi de anumiţi participanţi la joc, dar trebuie să fie mai multă corectitudine", a mai spus Iuliu Mureşan. 

FC Argeş - Dinamo 2-1, în Liga 1

FC Argeş a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Dinamo, în etapa a XXII-a, prima a anului din Liga 1.

Golurile au fost marcate de Işfan '51 şi Şerban '69 (penalty) pentru FC Argeş, respectiv Ivanovski, în minutul 86 pentru Dinamo.

Afla mai multe despre: iuliu muresandinamofc arges dinamo 

viewscnt
Articole similare