Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - CS Mioveni 0-1! Meci slab făcut de echipa din Ştefan cel Mare! Baieţii lui Dario Bonetti nu a putut să obţină nici măcar un punct

Dinamo - CS Mioveni 0-1! Meci slab făcut de echipa din Ştefan cel Mare! Baieţii lui Dario Bonetti nu a putut să obţină nici măcar un punct

Superliga

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de nou-promovata CS Mioveni, în ultimul meci al etapei a V-a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Bogdan Rusu, în minutul 50.  În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte. Lider este CFR Cluj, cu 15 puncte, echipă urmată de FC Rapid şi FC Botoşani, ambele cu câte 13 puncte, şi de FCSB, Farul şi UTA, cu câte opt puncte.

LIVE VIDEO | Dinamo - Mioveni 1-0        // ( Rusu - 50)

Echipele de start:

Dinamo: Eşanu - Giaffer, Ehmann, Grigore - Creţu, Răuţă, Filip, Amzar - A. Bani, Moldoveanu, Sorescu
Rezerve: Fara - Ţone, Penescu, Mihaiu, Borcea, Florescu, Măgureanu, Stan, Borduşanu
CS Mioveni: Ducan - Garutti, Scarlatache, Balaur - Oancea, Panait, Dumitru, Şerbănică - Coşereanu, Bg. Rusu, Buziuc
Rezerve: Popescu - Iacob, Veres, Toma, Rădescu, Burnea, Dat, Cristea, Sanoh


Min 90. Final de meci!

Min 80. Ocazie Mioveni! Rusu trimite un şut de la mare distanţă, dar mingea trece pe lângă poartă!

Min 50. GOOOOOL Mioveni! Bogdan Rusu s-a lansat către poartă, ajuge în poziţie de şut şi trimite mingea în poartă!

Min 46. A început repriza secundă!

Min 45. Final de primă repriză!

Min. 29 - Ocazie Dinamo. Filip trage de la distanţă, dar pe lângă poarta lui Popescu.


Min. 10 - Ocazie uriaşă Dinamo! Ahmed Bani fentează excelent ieşirea la ofsaid, rămâne singur cu portarul Mioveniului, încearcă un lob, dar mingea trece peste poarta lui Popescu.


Min 1. A început duelul din Ştefan cel Mare. 


19:51 - Avem echipele de start!


Dinamo va primi vizita lui CS Mioveni, în a cincea etapă a Ligii 1. ”Câinii” continuă unul dintre cele mai grele sezoane din istoria clubului cu formaţia nou promovată şi speră la a treia victorie din noua stagiune, în urma începutului surprinzător de bun al echipei din Ştefan cel Mare.

Cu Dario Bonetti la conducere, care nu mai pregătise o formaţie de cinci ani, şi cu un lot format în mare parte din juniori, aşteptările pentru Dinamo erau destul de mici. Însă, Sorescu şi-a pus echipa în spate, marcând cinci goluri în patru meciuri, şi a adus speranţă suflării dinamoviste.

Cu suporterii baza echipei, ”câinii” au avut parte de susţinere la fiecare meci, iar fanii continuă să aducă bani clubului, atât prin programul DDB, cât şi prin vânzarea biletelor virtuale, pe lângă cele de la meciuri.

De cealaltă parte, Mioveni, favorită la retrogradare, a impresionat pe alocuri în noua stagiune. Cu un lot mai mult sau mai puţin neschimbat, sistemul cu trei fundaşi al lui Pelici a dat roade, iar formaţia nou promovată a reuşit să obţină o victorie impresionantă în faţa lui Sepsi.

Însă, Mioveni nu a reuşit să marcheze în celalalte meciuri, marea problemă a echipei fiind în atac. Astfel, pentru prima dată în acest sezon, Dinamo dispută o partidă din postura de favorită.

Afla mai multe despre: liga 1dinamo bucureştics miovenilive dinamo mioveni 

viewscnt
Articole similare