Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, cu capul plecat în faţa suporterilor după încă un sezon în play-out: „E foarte ruşinos... Le cerem scuze” | VIDEO

Dinamo, cu capul plecat în faţa suporterilor după încă un sezon în play-out: „E foarte ruşinos... Le cerem scuze” | VIDEO

Dinamo București

Comentarii

În 2020 se împlinesc 13 ani de când Dinamo a cucerit ultimul titlu de campioană. Din păcate pentru roş-albi, aceştia nu mai reuşesc nici să se apropie de primele şase locuri din clasament. „Câinii” vor juca în play-out pentru al treilea sezon consecutiv.

Victoria împotriva FCSB-ului s-a dovedit a fi de prisos pentru Dinamo. Fotbaliştii lui Duşan Uhrin n-au legat-o cu un nou rezultat pozitiv şi au încheiat sezonul regulat cu 34 de puncte, cu opt mai puţine decât ocupanta locului 6, FC Botoşani. 

De 18 ori campioană a României, Dinamo va începe a doua parte a campionatului de pe locul 8. 

Prin urmare, roş-albii trebuie să se mulţumească pentru al treilea an consecutiv cu participarea în play-out-ul Ligii 1.

Echipa din Ştefan cel Mare şi-ar putea lua revanşa în faţa suporterilor în Cupa României. Dinamoviştii sunt calificaţi în sferturi, acolo unde o au ca adversară pe Academica Clinceni.

„Este foarte ruşinos, pentru că publicul ne urmăreşte peste tot şi nu i-am putut ajuta pentru a intra în play-off. 

(Un mesaj pentru suporteri?)
Nu am ce să le spun, decât să le cerem scuze şi îi rugăm să fie alături de noi. 

(Dacă principalul obiectiv este acum Cupa României)
În acest moment este Cupa şi câştigarea play-out-ului.

Vom încerca să câştigăm fiecare meci de acum încolo”, a declarat Deian Sorescu la finalul meciului pierdut de Dinamo la Mediaş, scor 0-1. 

După eşecul împotriva Gazului, antrenorul Duşan Uhrin a lăudat evoluţia din acest sezon a adversarilor:

„Noi trebuie să luptăm, să alergăm, să jucăm bine. Avem nevoie de un mijlocaş pentru pasa finală. Cred că Gaz Metan merită să meargă în play-off, au acumulat mai multe puncte", a declarat Duşan Uhrin.

Afla mai multe despre: dinamoplay-outsuporterisorescuuhrin 

viewscnt
Articole similare