Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo dă două lovituri! Un fotbalist cu meciuri în Champions League şi un argentinian de la Malaga, aşteptaţi în "Ştefan cel Mare"

Dinamo dă două lovituri! Un fotbalist cu meciuri în Champions League şi un argentinian de la Malaga, aşteptaţi în "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo nu se mai opreşte din transferuri. Conducerea şi antrenorul Cosmin Contra au planificat următoarele mutări, iar pe lista "câinilor" se află mijlocaşul Esteban Leonardo Rolón (25 de ani / Malaga) şi fundaşul central Léo Lacroix (28 de ani / liber de contract).

Léo Lacroix şi Esteban Leonardo Rolón, aşteptaţi la Dinamo!

Dinamo a avut o campanie spectaculoasă de transferuri cu grupul spaniol, care a scos banii la înaintare pentru câteva salarii peste media Ligii 1. 

Acum, alb-roşii pregătesc următoarele două transferuri. Cosmin Contra plănuieşte să-şi întărească linia de mijloc cu un fotbalist din a doua ligă spaniolă. 

Esteban Leonardo Rolón e legitimat la Malaga, iar în urmă cu un an a jucat alături de Ionuţ Radu la Genoa. Pentru a lăsa Spania, argentinianul cere un salariu de cel puţin 20.000 de euro lunar, conform ProSport

Sezonul nu a început tocmai bine pentru mijlocaşul de la Malaga, care a bifat doar două minute. În 2017, clubul spaniol a plătit 3.2 milioane de euro pentru transferul său de la Argentinos Juniors, ca mai apoi să-l împrumute la Genia. 

De asemenea, sursa citată a scris şi despre posibila venire a elveţianului Léo Lacroix, care e liber de contract de pe 1 iulie, după despărţirea de Saint-Etienne. La fel ca Rolon, fundaşul central a cerut un salariu lunar de cel puţin 20.000 de euro. 

Lacroix a jucat la cluburi importante din Europa, precum: Sion, Saint-Etienne, Basel şi Hamburg. De asemenea, a bifat două meciuri în Champions League cu Basel şi 10 în Europa League cu Sion şi Saint-Etienne. 

  • Vlad Achim, Janusz Gol, Isma Lopez, Gonzalez, Nemec, Borja Valle, Camara şi Rene Roman sunt fotbaliştii transferaţi de Dinamo. 

Afla mai multe despre: transferuri dinamoleo lacroixesteban rolon 

viewscnt
Articole similare