Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, desfiinţată de un adversar înaintea duelului direct: ”Au retrogradat cluburi mai mari. De ce să fie o tragedie?”

Dinamo, desfiinţată de un adversar înaintea duelului direct: ”Au retrogradat cluburi mai mari. De ce să fie o tragedie?”

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Albu, jucător de bază la UTA, a discutat despre Dinamo, înaintea duelului cu aceasta. Mijlocaşul arădenilor a dat de pământ cu formaţia din Ştefan cel Mare, despre care a amintit că nu este forţa din alte vremuri.

Alexandru Albu doreşte toate cele trei puncte din duelul cu Dinamo. Jucătorul celor de la UTA a afirmat că el şi colegii săi merg în Ştefan cel Mare pentru a obţine victoria, deşi recunoaşte că va fi un meci foarte disputat.

În plus, mijlocaşul român a lansat un atac la adresa ”câinilor”, spunând că retrogardarea acestora nu ar reprezenta un moment tragic pentru fotbalul românesc, având în vedere situaţia în care a fost adus clubul.

Dinamo, desfiinţată de un adversar înaintea duelului direct

”Au retrogradat cluburi mai mari şi nu s-a mai plâns nimeni. De ce să fie o tragedie? Dacă acolo s-a ajuns? Asta e situaţia, nimeni nu poate spune nimic. Ştiţi ce s-a întâmplat în club! Pe noi n-ar trebui să ne intereseze decât de noi. Tot se vorbeşte, nu e bine să te bagi în ograda altuia.

Dacă mai pierd unul sau două meciuri, nu ştiu dacă mai pot scoate echipa de acolo. Se vor afunda de tot. Să sperăm că vor pierde prima dată azi. De asta am venit aici! La victorie. Va fi foarte greu! Dinamo are o echipă bună, jucători cu experienţă, buni. Sunt sigur că-s disperaţi după aceste puncte.

Se află jos în clasament, cred că situaţia e disperată. Noi trebuie să ne facem jocul, ca în ultimele 3 etape. Sunt sigur că, dacă vom juca ce am pregătit, cred că putem pleca cu toate punctele. Noi avem o linişte, deşi încă suntem în bătaia puştii”, a declarat Alexandru Albu, pentru GSP.

Dinamo va primi vizita lui UTA marţi seara, în direct pe Telekom Sport 1, de la ora 21:30.

VIDEO | Rezumat Chindia Târgovişte - FC Hermannstadt 2-0

Afla mai multe despre: liga 1dinamo utadinamo bucureştiuta aradalexandru albu 

viewscnt
Articole similare