Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo e de playoff! Gruparea din Ştefan cel Mare, progres remarcabil în ultimele 7 luni

Dinamo e de playoff! Gruparea din Ştefan cel Mare, progres remarcabil în ultimele 7 lunigalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti a făcut progrese remarcabile în ultimele 7 luni de zile. Cota de piaţă a lotului alb-roşu a crescut vizibil, anunţă transfermarkt.com

În luna marie, www.telekomsport.ro anunţa dezastrul de proporţii care înconjurase formaţia din Ştefan cel Mare. In urmă cu 7 luni, Dinamo Bucureşti avea cel mai slab cotat lot din Liga 1! Al doilea cel mai titrat club al României avea de departe, cel mai slab cotat lot din întreaga sa istorie.

Creştere impresionantă în decurs de 7 luni pentru Dinamo

Mircea Rednic avea în martie la dispoziţie 26 de fotbalişti a căror cotă de piaţă însuma 7.15 milioane de euro. La acea vreme, era cea mai mică valoare de piaţă cumulată a unui club din Liga 1. "Câinii roşii" erau depăşiţi la acea vreme chiar şi de formaţii ca FC Voluntari sau Dunărea Călăraşi în calculele celor de la transfermarkt.

Cu Duşan Uhrin pe banca tehnică, cu Florin Prunea în conducerea clubului şi cu o garnitură schimbată aproape în totalitate, Dinamo are acum o altă faţă. Atât în joc, pe terenurile din Liga 1, cât şi pe transfermarkt.

Bucureştenii ocupă acum locul 6 în clasamentul celor mai bine cotate formaţii din Liga 1, iar valoarea de piaţă a jucătorilor s-a dublat. Lotul de 31 de jucători ai lui Dinamo are o cotă totală de piaţă de 15.28 milioane de euro, una puţin mai mică decât cea a echipelor Astra Giurgiu şi FC Viitorul Constanţa.

FCSB este lider în continuare cu o cotă de piaţă totală de 38.65 de milioane, urmată de CFR Cluj cu 29.2 milioane şi Universitatea Craiova cu 28.2 milioane de euro.

În urmă cu 7 luni, valoarea medie de piaţă a unui jucător de la Dinamo era de numai 275 de mii de euro! În prezent, aceasta ajunge la aproape 500 de mii de euro. O cotă mare, chiar mai mare decât valoarea medie a fotbaliştilor de la Viitorul Constanţa

4 străini sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti de la Dinamo

Croaţii Filip Mrzljiak şi Ante Puljic sunt cei mai bine cotaţi fotbalişti de la Dinamo! Primul este evaluat la 1.2 milioane de euro, iar cel de-al doilea la 1 milion de euro.

Tot la 1 milion de euro sunt cotaţi Diego Fabbrini, Mattia Montini şi Dan Nistor. Ei sunt urmaţi de Deian Sorescu şi Ricardo Grigore. O cotă foarte bună de piaţă are şi Andrei Sin, fotbalistul adus de Florin Prunea de la Poli Iaşi (650 de mii de euro)
 

Afla mai multe despre: dinamo bucureştivaloare lot 

viewscnt
Articole similare