Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo e gata de meciul cu Gaz Metan. Cosmin Contra: ”Facem paşi mari spre stabilitate. Se conturează un proiect serios aici!”

Dinamo e gata de meciul cu Gaz Metan. Cosmin Contra: ”Facem paşi mari spre stabilitate. Se conturează un proiect serios aici!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se pregăteşte de o deplasare dificilă la Mediaş, acolo unde va întâlni formaţia gazdă, Gaz Metan.

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra este de părere că partida este un test dificil pentru echipa sa: ”Sunt încrezător pentru că facem paşi mari spre stabilitate la nivel de joc, iar a doua repriză cu Botoşani îmi dă încredere că suntem pe drumul cel bun. Întâlnim o echipă care vine după victorii la rând, o echipă cu moral bun şi antrenor cu experienţă. Îl cunosc de mult timp şi ştiu că pregăteşte bine echipele la care lucrează şi este un fost antrenor aici acum nu foarte mult timp, deci cunoaşte bine anumiţi jucători care pot să joace în primul 11. Chiar dacă Dinamo în ultimii ani nu a fost acolo unde îi era locul, cred că jucătorii adverşi se mobilizează mai tare când joacă împotriva noastră” a mărturisit Cosmin Contra, înainte de acest meci. 

”Gaz Metan este o echipă practică, capabilă să speculeze orice greşeală. Iaşiul a făcut erori mari în apărare şi de aici scorul foarte mare întregistrat pe tabelă. Mai sunt 27 de etape şi trebuie să urcăm încet, încet în clasament” a mai spus Contra, într-o conferinţă de presă.

Fostul selecţioner al României a evitat să mai vorbească despre arbitraje, dar a explicat ce îl deranjează cel mai tare la acest capitol: ”Sincer, mi-aş dori să vorbesc mai puţin despre arbitraje. Toţi greşim, suntem oameni, este o meserie grea şi poţi să prinzi o zi slabă. Dar una e să vezi că un arbitru poate prinde o zi proastă şi una e să vezi că un arbitru are două măsurători, iar asta nu pot să accept”

Contra nu crede că celelalte echipe se tem deja de Dinamo, dar subliniază faptul că în Ştefan cel Mare se conturează un proiect foarte serios: ”Până nu demonstrăm pe teren, nu cred că celelalte echipe au teamă de Dinamo. E clar că se conturează un proiect serios aici la Dinamo, iar atmosfera este foarte bună” a mai spus Contra.


 

Afla mai multe despre: cosmin contra 

viewscnt
Articole similare