Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo este în discuţii cu un portar trecut pe la PSG şi Chelsea! Are meciuri în picioare chiar în actualul sezon din Ligue 1

Dinamo este în discuţii cu un portar trecut pe la PSG şi Chelsea! Are meciuri în picioare chiar în actualul sezon din Ligue 1

Superliga

Comentarii

Dinamo are nevoie de un portar şi forţează împrumutul lui Marcin Bulka, portar cu meciuri la PSG şi Chelsea.

Conform site-ului Spor.pl, Marcin Bulka a intrat în planurile lui Dinamo şi discuţiile au început să aibă loc. Bulka este împrumutat de PSG în eşalonul secund din Spania, la formaţia Cartagena.

Printre fotbaliştii plecaţi de la Dinamo se numără cei doi portari care au bifat minute în turul campionatului, Rene Hinojo şi Tomas Mejia. Rămasă cu un singur goalkeeper cu o oarecare experienţă, Mihai Eşanu, Dinamo caută să transfer un portar.

„Câinii” au pus ochii pe Marcin Bulka, care conform sursei menţionate, ar fi de acord cu un împrumut în Liga 1.


CV IMPORTANT PENTRU TÂNĂRUL PORTAR
Marcin Bulka a fost convocat la toate reprezentativele de juniori ale Poloniei. Portarul a crescut la Academia lui Chelsea, unde a şi jucat 3 ani la echipa U23. Fotbalistul a ajuns la PSG în 2019, lăudat de toţi pentru fizicul său împunător şi pentru înălţimea sa: 1,99 m!
Tânărul portar a jucat în tricoul lui PSG un meci, împotriva lui Metz, scor 2-0.
 

  • 900.000 de euro este cota lui Marcin Bulka, conform site-ului de specialitate Transfermarkt

Cum a ratat Dinamo un portar rus cu meciuri în Champions League


Dinamo a negociat şi săptămâna trecută cu portarul Lodigin. Fotbalistul, cu 19 meciuri în Champions League şi 15 în Europa League, a fost de acord să vină în România, însă totul a picat  după ce Lodigin a vorbit cu impresarii săi, care l-au avertizat de situaţia dramatică de la Dinamo.
Am avut pe lista un portar cu 15 selecţii la naţionala Rusiei şi cu 160 de meciuri la Zenit Saint Petersburg, care a zis, da, aş veni, pentru că mă interesează un club mare ca Dinamo şi vreau să vin. Dar ulterior a mers în Grecia, după discuţiile cu el, părea convins de tot ceea ce înseamnă Dinamo, plus suporterii. Numai că a fost sfătuit clar de impresari şi de agenţii lui, fiind nişte agenţi foarte, foarte mari. I-a spus: ”În România nu calci. Şi mai ales la un club ca Dinamo. Pentru că nu mai vii înapoi la noi să ne spui că nu ţi-ai luat banii sau nu ştiu ce s-a întâmplat cu echipa, că a intrat în faliment şi aşa mai departe”. Ăsta e un exemplu mic, dar e un exemplu care doare”, a dezvăluit Nicolae la Prosport.


Dinamo este pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte. În următoare etapa, „câinii” se vor duela cu formaţia UTA Arad. Meciul va avea loc duminică, de la ora 20:45.

 

Afla mai multe despre: dinamo portar 

viewscnt
Articole similare