Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, executată silit! Ce sumă va trebui să achite Ionuţ Negoiţă

Dinamo, executată silit! Ce sumă va trebui să achite Ionuţ Negoiţă

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut procesul cu Direcţia pentru Sport şi Tineret a Muncipiului Bucureşti, clubul patronat de Ionuţ Negoiţă fiind executat silit.

Clubul patronat de Negoiţă va trebui să vireze suma de 43.533 de lei, echivalentul a 9.177 de euro, plus încă 6.197 de lei (1.306 euro), cheltuieli de judecată, către DSTMB.

”Admite cererea. Încuviinţează executarea silită, pentru toate obligaţiile prevăzute de titlul executoriu, în vederea realizării drepturilor creditorului, inclusiv a cheltuielilor de executare. Executarea silită se va putea realiza simultan ori succesiv, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege. Încuviinţarea executării silite produce efecte pe întreg teritoriul ţării. Încuviinţarea executării silite se extinde şi asupra titlurilor executorii care se vor emite de executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac. Soluţionată în camera de consiliu şi pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, se arată pe portalul Ministerului Justiţiei.

”Suma reprezinta contravaloarea cotei de 30% din impozitul de 2% datorat de organizatorii manifestatiilor sportive cu public platitor de pe raza Municipiului Bucuresti si nu a fost virata conform prevederilor legale in contul DSTMB”, a spus Florin Gubavu, directorul executiv al DSTMB, pentru ProSport.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dinamoionut negoita,  

viewscnt
Articole similare