Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3. Derby trist pentru "câini". FCSB, cu "juniorii" şi "şomerul" Popa, este cu un picior în finala Cupei României

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3. Derby trist pentru "câini". FCSB, cu "juniorii" şi "şomerul" Popa, este cu un picior în finala Cupei României

Cupa României

Comentarii

În a doua semifinală din Cupa României, FCSB a învins-o pe Dinamo, scor 3-0 şi este la un pas de calificarea în finală, acolo unde cel mai probabil va juca împotriva lui Sepsi.

VIDEO | Dinamo - FCSB 0-3 (Ad. Popa 32, Olaru 74, Dumitru 82)

FCSB este cu un pas în finala Cupei României, după ce a făcut scor cu Dinamo în prima manşă din semifinalele Cupei României. Roş-albaştrii şi-au dominat clar rivalii şi au ratat câteva ocazii mari înainte să deschidă scorul. Adrian Petre nu l-a putut învinge pe Piscitelli, chiar dacă a scăpat de două ori singur cu italianul. Adi Popa nu a iertat însă. L-a ridiculizat pe Kilyen şi a marcat. Ritmul a scăzut în actul secund, dar tot FCSB a fost la cârma jocului. Dumitru şi Olaru au ratat în aceeazi fază. Unica şansă mare de gol a dinamoviştilor i-a aparţinut lui Moldoveanu. Ultimul sfert de oră a fost de vis pentru roş-albaştri. Olaru a majorat diferenţa, iar puştiul Cristian Dumitru a înscris la 18 ani primul său gol în derby. Dinamo - FCSB s-a încheiat 0-3. 

Echipele de start: 

Dinamo: Piscitelli - Kilyen, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Răuţă, Mrzljak - V. lazăr, Fabbrini, Sorescu - D. Popa

Rezerve: Straton, I. Filip, A. Sin, I. Şerban, Ahmed Bani, Montini, Puljic, Mihaiu, R. Moldoveanu

FCSB: Vlad - Creţu, Miron, Cristea, Pantea - Vînă, Popescu, Olaru - Moruţan, Petre, Popa
Rezerve: Udrea, Dumitru, Perianu, Pandele, Tand, Niţă

Min. 82: GOOOOOL FCSB! Puştiul Cristi Dumitru a umilit doi fundaşi de la Dinamo şi l-a învins pe Piscitelli. 

Min. 80: Încă o schimbare la Dinamo. Intră Mihaiu în locul lui Lazăr.

Min. 74: GOOOOOL FCSB! Darius Olaru măreşte avantajul echipei sale printr-un şut de la aproximativ 16 metri. 

Min. 72: Schimbare la FCSB. A ieşit Petre, a intrat Romeo Niţă. 

Min. 66: Ocazie FCSB! Olaru a trimis o pasă foarte bună către Vînă, care a şutat din prima, însă lovitura lui a fost mult prea slabă pentru a îi pune probleme lui Piscitelli. 

Min. 63: Ocazie Dinamo! Moldoveanu a scăpat spre poarta lui Vlad şi l-a încercat pe tânărul portar de la FCSB, dar acesta a parat şutul. 

Min. 60: Prima schimbare la FCSB! A ieşit Adi Popa, a intrat Dumitru. 

La pauză, la Dinamo au ieşit Răuţă şi Popa şi au intrat Moldoveanu şi Montini. 

S-a încheiat prima repriză. 

Min. 32: GOOOOOL FCSB! Adi Popa a luat o acţiune pe cont propriu şi nu s-a oprit până când nu l-a învins pe Piscitelli. 

Min. 28: Ocazie FCSB! Situaţie identică cu cea de acum un minut, dar data aceasta Adi Petre a şutat în Piscitelli. 

Min. 27: Ocazie FCSB! Ratare uriaşă a lui Adi Petre. Scăpat singur cu portarul, atacantul a trimis balonul pe lângă Piscitelli, dar şi pe lângă poartă. 

Min. 8: Ocazie FCSB! Darius Olaru a scăpat spre poarta lui Piscitelli după o deviere de senzaţie a lui Adi Petre. Şutul lui Olaru s-a dus alături. 

Min. 6: Ocazie FCSB! Ovidiu Popescu a reluat din interiorul careului, însă balonul a fost deviat în corner de un jucător dinamovist. 

A început meciul. 


Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, de la 20:00, la Telekom Sport 1, în semifinalele Cupei României

După patru ani, Dinamo are ocazia de a juca din nou finala Cupei României. În semifinalele ediţiei din sezonul 2015-2016, tot FCSB i-a fost adversară. "Câinii" au mers mai departe atunci graţie golurilor marcate în deplasare, după ce ambele meciuri s-au încheiat la egalitate. În finală, însă, Dinamo a fost învinsă de CFR Cluj la loviturile de departajare. Ultimul succes pentru Dinamo într-o finală de Cupa României a avut loc în 2012, scor 1-0l contra Rapidului.

  • Echipele eliminate de Dinamo în această ediţie a Cupei României: UTA Arad (3-1), Foresta Suceava (4-0), Academica Clinceni (1-0).
  • FCSB a trecut până acum de: Metaloglobus (2-0), Universitatea Cluj (1-0), Hermannstadt (2-1).

FCSB are, astfel, ocazia de a-şi lua revanşa în faţa marii rivale pentru eliminarea din 2016. FCSB nu a mai cucerit Cupa României din 2015. Sub comanda lui Costel Gâlcă, FCSB învingea atunci U Cluj, scor 3-0, în ultimul act al competiţiei. Din acel an, în care roş-albaştrii făceau eventul, FCSB nu a mai cucerit niciun trofeu.

Dinamo - FCSB, ora 20:00, în Cupa României. Probleme de lot pentru ambele echipe

Atât Dinamo, cât şi FCSB au probleme de lot pentru derby-ul din Ştefan cel Mare. Atacantul sârb de la Dinamo, Slavko Perovic, cu probleme la inimă, şi căpitanul FCSB-ulu, Florin Tănase, eliminat cu Gaz Metan, sunt ultimii jucători deveniţi indisponibili pentru derby.

Echipe probabile:

  • Dinamo: Piscitelli - Kilyen, Puljici, R. Grigore, A. Sin - I. Filip, Mrlzjak - Sorescu, Fabbrini, V. Lazăr - Montini
  • FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Miron, Pantea - Vînă, Popescu, Olaru - Moruţan, Petre, A. Popa

FCSB, fără victorie cu Dinamo de aproape trei ani

Aproape trei ani au trecut de la ultimul succes al celor de la FCSB în faţa marii rivale. Se întâmpla pe 24 septembrie 2017, în turul sezonului regulat al Ligii 1, atunci când FCSB se impunea cu 1-0 pe Arena Naţională. De atunci s-au înregistrat patru remize consecutive, urmate de o victorie a lui Dinamo, scor 2-1, în returul sezonului regulat al acestei ediţii din Liga 1. Derby-ul din turul campionatului s-a încheiat 1-1.

Nu rataţi Marele Derby, Dinamo - FCSB, joi, de la 20:00, la Telekom Sport 1 şi pe site-ul telekomsport.ro.

Sepsi, aproape calificată în finala Cupei României

Câştigătoarea dintre Dinamo şi FCSB o va înfrunta în finală, cel mai probabil, pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Echipa antrenată de Leo Grozavu este aproape calificată în finală după succesul obţinut acasă cu Poli Iaşi, scor 5-1, în prima manşă a celeilalte semifinale din Cupa României.

Afla mai multe despre: cupa romaniei 

viewscnt
Articole similare