Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, gata de al patrulea meci din Liga Campionilor. Deplasare dificilă în Finlanda. Constantin Ştefan: "I-am studiat, le-am văzut toate meciurile!"

Dinamo, gata de al patrulea meci din Liga Campionilor. Deplasare dificilă în Finlanda. Constantin Ştefan: "I-am studiat, le-am văzut toate meciurile!"

Handbal

Comentarii

Riihimäen Cocks - Dinamo, în etapa a patra din Liga Campionilor de handbal masculin, miercuri, 18:15, Telekom Sport 3.

Antrenorul lui Dinamo, Constantin Ştefan, speră ca Dinamo să obţină a treia victorie a sezonului, în faţa adversarilor din Finlanda, care n-au cunoscut încă gustul campionilor în competiţie (două remize şi o înfrângere).

Ştefan a declarat pentru Telekom Sport că a studiat formaţia finlandeză şi că le-a cerut jucătorilor săi cât mai multă agresivitate în defensivă.

"Ne aşteaptă un meci foarte important în grupele Ligi Campionilor, pe care vrem să-l tratăm cu maximă seriozitate. I-am studiat, le-am văzut meciurile jucate în Liga Campionilor şi un meci din campionat, dar au un campionat destul de slăbuţ.

Au foarte mulţi jucători din fosta Uniune Sovietivă şi trei sârbi. Practic au 12 străini şi doar 4 finlandez. O echipă care joacă destul de agresiv pe teren propriu. Sperăm să le punem probleme în atac şi să avem o apărare cât mai agresivă în meciul de miercuri", a declarat Constantin Ştefan pentru Telekom Sport.


 

Afla mai multe despre: constantin stefandinamoliga campionilor 

viewscnt
Articole similare