Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-0. Au fost ”câini” în 15 minute. Dinamoviştii scapă de emoţii, Sibiul se prăbuşeşte tot mai rău

VIDEO | Dinamo - Hermannstadt 2-0. Au fost ”câini” în 15 minute. Dinamoviştii scapă de emoţii, Sibiul se prăbuşeşte tot mai rău

Superliga

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 2-0 meciul cu Hermannstadt şi s-a distanţat de zona locurilor periculoase din playout. ”Câinii” au rezolvat partida în primul sfert de oră, atunci când Montini şi Klimavicius au taxat erorile din defensiva sibienilor.

După câteva minute în care sibienii au arătat mult curaj, meciul din Ştefan cel Mare s-a schimbat total. Montini a profitat de o minge trimisă de Sorescu în faţa porţii şi a marcat simplu, cu capul, din doi metri, în minutul 12, pentru ca peste trei minute Dinamo să-şi dubleze avantajul.

Klimavicius a fost la capătul unei centrări din corner a lui Nistor şi l-a învins pe Niga, după o eroare incredibilă de marcaj în apărarea celor de la Hermannstadt. Gazdele puteau face 3-0, dar Papazoglou a ratat incredibil în minutul 22. Cu capul, din şase metri, atacantul lui Dinamo n-a reuşit să nimerească spaţiul porţii.

Oaspeţii puteau reveni în meci în minutul 33, dar şutul expediat de Dâlbea s-a oprit în bara lui Mandanda. Partea secundă a adus doar ocazia incredibilă a lui Blănaru, care, din doi metri, a dat pe lângă minge şi a irosit o şansă excelentă pentru sibieni.

În urma acestui rezultat, Dinamo face 22 de puncte şi urcă pe primul loc din playout, în timp ce Hermannstadt rămâne cu 17 puncte şi se află pe loc de baraj.

Dinamo - Hermannstadt 2-0 (Montini 12, Klimavicius 15)

ECHIPELE DE START

DINAMO: Mandanda - Dussaut, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Zenke, I. Filip, Nistor, Sorescu - Montini, Papazoglou

HERMANNSTADT: Niga - Măţel, Pîrvulescu, Mijuskovic, I. Stoica, Tătar - Petrescu, Dâlbea, Offenbacher - Tsoumou, Jazvic

Min. 90+3: Fluier final.

Min. 90: Trei minute suplimentare.

Min. 60: OCAZIE IMENSĂ! Blănaru, din doi metri, dă pe lângă minge! Ce şansă a ratat Hermannstadt.

Min. 59: Jazvic pătrunde frumos, dar şutul său este slab, iar Mandanda reţine cu uşurinţă.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză în Ştefan cel Mare

Min. 33: BARĂ HERMANNSTADT! Dâlbea trage de la distanţă, Mandanda e salvat de bară.

Min. 22: OCAZIE IMENSĂ! Papazoglou trimite cu capul, din şase metri, pe lângă poartă.

Min. 15: GOOOL DINAMO! Klimavicius majorează diferenţa, după o eroare mare în apărarea sibienilor.

Min. 12: GOOOL DINAMO! Montini reuşeşte să deschidă scorul, cu o execuţie simplă, dintr-un metru, cu capul.

Min. 7: Dan Nistor vede cartonaşul galben, după o intrare dură asupra lui Tsoumou.

Min. 1: A început meciul

Gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare vine după prima înfrângere din playout, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş. Alb-roşii au 19 puncte în clasamentul playout-ului, cu trei mai puţine decât prima clasată, adversara sa din ultima etapă. Dinamoviştii sunt la egalitate de puncte cu FC Botoşani, dar au doar două puncte în plus faţă de FC Hermannstadt.

De aceea, partida de vineri devine cu atât mai interesantă. O eventuală înfrângere a ”câinilor” pot conduce formaţia lui Mircea Rednic sub gruparea sibiană, şi în funcţie de jocul rezultatelor, chiar şi sub FC Botoşani sau FC Voluntari. Desigur însă, Dinamo caută victoria pentru a se păstrat în apropierea primului loc din playout şi ţinând cont că echipele aflate peste ea în clasament, Gaz Metan şi Poli Iaşi au meci direct, acest obiectiv nu pare atât de departe.

  • Dinamo - Hermannstadt LIVE VIDEO la Telekom Sport 1

La ultimul meci direct dintre cele două formaţii, Dinamo nu a putut câştiga partida din deplasare cu Hermannstadt, jocul terminându-se la egalitate, 1-1, în decembrie 2018. Pe stadionul din Ştefan cel Mare, Dinamo a câştigat în minutele de prelungire partida cu nou promovata din Sibiu, scor 2-1. Ivan Pesic marcat atunci golul victoriei în minutul 90+4, după ce Nkololo egalase în minutul 48.

  • Dinamo - Hermannstadt LIVE VIDEO la Telekom Sport 1

Doar FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo în ultimele cinci jocuri disputate de echipa lui Rednic pe teren propriu. În rest, alb-roşii au bifat victorii cu U Craiova (3-0), Poli Iaşi (3-0), Chiajna (2-1) şi Dunărea Călăraşi (2-0). În schimb, sibienii nu au mai câştigat în deplasare de anul trecut. De altfel, de când a început anul, Hermannstadt a acumulat două remize (cu Chiajna şi CFR) şi două înfrângeri (cu Astra şi FCSB).

Partida se joacă vineri de la ora 20:30 şi va fi transmisă în direct de Telekom Sport 1. Cele mai importante faze ale meciului le vei putea urmări şi pe site-ul telekomsport.ro

Formaţii probabile

Dinamo: Mandanda - Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji - Filip - Montini, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi - Papazoglou

Hermannstadt: Căbuz - Măţel, Stoica, Mijuskovic, Pîrvulescu, Tătar - Petrescu, Offenbacher, Dumitru - Tsomou, Jazvic

Afla mai multe despre: dinamohermannstadtlive video 

viewscnt
Articole similare