Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Adrian Mutu. Cine vine şef în Ştefan cel Mare!

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Adrian Mutu. Cine vine şef în Ştefan cel Mare!

Superliga

Comentarii

FRF s-a apucat să transfere dinamovişti. După ce Consmin Contra a semnat un contract valabil doi ani cu naţionala României, Adrian Mutu este pe cale să ajungă şi el la Federaţie.

"O să am ultima întâlnire cu Răzvan Burleanu şi o să vedem dacă mă duc sau nu la FRF. Nu ştiu încă să vă spun mare lucru, dar cu siguranţă este vorba despre o poziţie administrativă", declara Mutu la Telekom Sport.

De partea cealaltă, Dinamo încearcă să găsească un înlocuitor pentru Adrian Mutu, iar conform Gazetei Sporturilor, oficialii echipei din Ştefan cel Mare au găsit deja pe cineva. Este vorba despre Marius Stan, fostul preşedinte al Oţelului şi primar al oraşului Galaţi. 

El s-a mai aflat în atenţia celor de la Dinamo şi în luna septembrie a anului trecut, înainte ca ”Briliantul” să fie instalat drept director general al ”câinilor”. Marius Stan a fost în fruntea Oţelului în momentele cele mai bune din istoria echipei, în sezonul 2010 / 2011, atunci când gălăţenii au luat titlul, Supercupa şi au mers în grupele Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: dinamofrfadi mutumarius stan 

viewscnt
Articole similare