Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo i-a prezentat pe Flavius Stoican şi Florin Răducioiu. Ce planuri au cei doi şi ce transferuri a anunţat Iuliu Mureşan: "Vor mai pleca şi jucători"

Dinamo i-a prezentat pe Flavius Stoican şi Florin Răducioiu. Ce planuri au cei doi şi ce transferuri a anunţat Iuliu Mureşan: "Vor mai pleca şi jucători"
Comentarii

Dinamo a început în forţă noul an! Şi-a prezentat antrenorul, dar şi team managerul. Florin Răducioiu s-a întors în Ştefan cel Mare după 15 ani

"Sper să fie un nou început, un început cu lucruri bune. Nu va fi uşor, dar cu atât mai mare va fi bucuria dacă vom reuşi. În ceea ce priveşte contracandidatele noastre, diferenţa de valoare nu este mare. Astfel, printr-o schimbare de spirit, prin entuziasm în rândul jucătorilor, cu siguranţă, vom avea bucurii după meciurile pe care le vom discuta. Încerc să fac lucrurile să funcţioneze aşa cum îmi doresc eu. Sper să reuşesc" , a spus Flavius Stoican.

"Am ales să-l avem antrenor la echipă pe Flavius Stoican, care este dinamovist. A mai antrenat-o pe Dinamo. Am încredere în el, este un antrenor foarte bun, un om pozitiv, iar Dinamo avea nevoie de mai puţină încrâncenare şi de mai multă relaxare. Concentrarea trebuie să fie pe muncă, nu pe alte locuri.

Eu cred că Flavius şi cu mine, pentru că mă voi implica şi eu, vom reuşi să facem din Dinamo o echipă puternică, să avem un lot puternic, jucătorii să fie prieteni şi să fie uniţi în teren. Prin această forţă a grupului, îmi doresc să reuşim să facem rezultate bun şi să schimbăm poziţia din clasament.

Sigur că vor mai şi pleca jucători, dar nu foarte mulţi. Dacă pleacă 15-16 jucători, trebuie să faci altă echipă şi e foarte greu. De obicei, nu se finalizează contracte în timpul campionatului. Nu vom face multe transferuri, dar vom face pe posturile unde avem nevoie, aducem jucători pregătiţi, care au făcut pregătirea cu echipe din Liga I" , a spus Iuliu Mureşan.

În sezonul 2006-2007, Răducioiu a fost director sportiv la Dinamo, iar echipa a câştigat atunci ultimul titlu de campioană. În plus, s-a calificat şi în primăvara europeană în Cupa UEFA. Acum, "câinii" sunt penultimii în clasament, cu doar trei victorii în 21 de etape. 

"Prezentul nu este prea frumos. Sunt aici, m-am întors după atâţia ani la Dinamo, sunt bucuros şi evident că voi încerca să-l ajut pe Flavius Stoican. Aşa zic şi eu, e foarte important să reuşim să aducem o stare de spirit bună cât mai repede, pentru că timpul este inamicul nostru. Ne presează foarte mult. Nu sunt un tip care vorbeşte foarte mult, îmi plac faptele. O să fac tot ce-mi stă în putinţă pentru a-l ajuta pe Flavius şi îmi doresc să avem un început de an foarte bun" , a declarat Florin Răducioiu.

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo 

viewscnt
Articole similare