Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo îl pierde pe Sorescu, dar aduce şase jucători! Torje, Ioniţă, Costea şi alţi trei, aşteptaţi să semneze | EXCLUSIV

Dinamo îl pierde pe Sorescu, dar aduce şase jucători! Torje, Ioniţă, Costea şi alţi trei, aşteptaţi să semneze | EXCLUSIV
Comentarii

Dinamo se pune pe treabă după ce i-a fost ridicată interdicţia la transferuri. Perioada de mercato nu s-a terminat în România, iar Dinamo şi-a întocmit o listă cu nume importante după ce a aflat că poate face mişcări de trupe, ca urmare a decizie de ridicare a interdicţiei la transferuri.

Transferuri de top la Dinamo după ridicarea interdicţiei! Torje, Mihai Costea, Alex Ioniţă şi alţii, dorţi în Ştefan cel Mare

Aflată într-o situaţie grea în clasament, Dinamo a primit o veste de excepţie, dătătoare de speranţă pentru salvarea de la retorgradare. Lui Dinamo i-a fost ridicată interdicţia la transferuri, marţi, 31 august, iar "câinii" şi-au făcut o listă cu nume importante care pot ajunge în Ştefan cel Mare.

Dacă Deian Sorescu mai poate pleca doar la FCSB, odată cu închiderea perioadei de mercato în Europa, mutare care este "95% rezolvată", iar Dinamo e pregătită să îl înlocuiască pe căpitanul său. Telekom Sport a aflat numele de pe lista de transferuri a lui Dinamo. Sursele Telekom Sport au indicat faptul că Dinamo va încerca să-i aducă în perioada următoare la echipă pe Constantin Nica (liber), Gabi Torje (liber), Cosmin Matei (liber), Mihai Costea (liber) şi Robert Riza (împrumut de la Astra).

Mai mult, preşedintele Iuliu Mureşan discută cu CFR Cluj, club cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era preşedinte în Gruia, pentru aducerea lui Alexandru Ioniţă la Dinamo. Ioniţă este, în prezent, suspendat pentru dopaj şi e aşteptat să revină pe teren în finalul anului.

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB, "95% rezolvat"

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a recunoscut că a făcut o ofertă pentru jucătorul rivalilor, în urmă cu câteva zile. Între timp, sursele Telekom Sport au susţinut că jucătorul a fost propus la Universitatea Craiova şi CFR Cluj, pentru un transfer. Totuşi, sursele Telekom Sport anunţă că transferul lui Deian Sorescu la FCSB e rezolvat în proporţie de 95%.

Afla mai multe despre: dinamotransferuritransferuri dinamodinamo lista de transferuri 

viewscnt
Articole similare