Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo încă prezintă interes. Un nou acţionar ar putea prelua clubul: „E dispus să să vină”

Dinamo încă prezintă interes. Un nou acţionar ar putea prelua clubul: „E dispus să să vină”

Superliga

Comentarii

Dinamo trece prin momente grele în acest sezon de Liga I.

„Câinii” au ajuns pe locul 9 în play-out, cu doar 15 puncte. Ultima clasată, Poli Iaşi, are 14 puncte.

Dinamo tremură serios la retrogradarea în eşalonul secund.

Pablo Cortacero şi spaniolii care au preluat echipa la început de sezon au dispărut complet din peisaj. Echipa a rămas în aer şi de acolo au început problemele. Deşi se află într-o situaţia greu de gestionat, Dinamo încă mai atrage priviri. Cornel Ţălnar a declarat că există oameni interesaţi să preia clubul din „Ştefan cel Mare” şi să salveze echipa.

Un nou acţionar ar putea prelua Dinamo. A mai avut o "tentativă"

Conform celor spuse de Ţălnar, omul care e dispus să o ia pe Dinamo a mai avut o tentativă în iarnă, doar că l-a împiedicat răspunsul lui Cortacero.

„Da, am avut un investitor român şi m-am dus în iarnă cu domnul Şerdean la echipă şi le-am spus că vrem să le aducem două salarii. Dar a doua zi Cortacero a spus că nu, eu mâine vin cu 1,8 milioane, peste două luni vin cu 5 milioane de euro şi nu vând nicio acţiune.

În momentul ăla vă daţi seama că investitorul mi-a spus, eu ce să mai caut acolo dacă asta are bani şi nu dă acţiunile? Dar am găsit omul care venea cu banul",
a explicat Cornel Ţălnar, potrivit Fanatik.

Ce se întâmplă cu Dinamo

Ţălnar a vorbit despre situaţia tensionantă din „Ştefan cel Mare” şi a mărturisit care este, în opinia lui, condiţia ca un nou acţionar să preia Dinamo.

„Acum totul depinde de ce se va întâmpla cu acele acţiuni. Dacă acţiunile vor fi luate de cineva de aici din România şi să se poată merge pe un făgaş normal, firesc şi DDB-ul, galeria, oamenii ăştia să vină lângă noi, că noi trebuie să fim fraţi, fotbaliştii, antrenorii, suporterii, dacă nu dăm mâna unii cu alţii, nu ne sprijinim unii cu alţii, normal că nu putem să facem nimic.

E un moment greu în care părerea mea e că toţi dinamoviştii adevăraţi trebuie să înţelegem că trebuie să facem tot ce e mai bine pentru această echipă. Iar la ora actuală zic eu că că trebuie aduşi repede profesionişti care să se ocupe de echipă.

„Sunt oameni care vor să investească la Dinamo”

Dacă Pablo Cortacero va da acţiunile, cu siguranţă nu le va da gratis, ci cu bani. Dar sper ca cei care vor negocia cu el îi vor zice «Uite, ia banii înapoi pe care i-ai băgat, dă acţiunile şi să vină nişte oameni profesionişti să preia acest club».

Acest investitor e dispus să plătească şi sunt convins că eu voi mai avea oameni care, dacă Pablo Cortacero predă acţiunile, să vină şi ei să ajute Dinamo. Sunt oameni care vor să investească la Dinamo dacă dă acţiunile",
a spus Ţălnar.

  • 500.000 de euro a fost singura sumă pe care Cortacero a adus-o la Dinamo

Afla mai multe despre: dinamopablo cortaceroplay-out 

viewscnt
Articole similare