Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, încă un transfer! Fotbalistul crescut de Liverpool a ajuns în România. În ce condiţii se face mutarea

Dinamo, încă un transfer! Fotbalistul crescut de Liverpool a ajuns în România. În ce condiţii se face mutarea
Comentarii

Mircea Rednic încearcă să întărească nu doar compartimentul ofensiv al formaţiei din Ştefan cel Mare, ci şi zona defensivă. În aceste condiţii, Dinamo pare aproape de încă o mutare.

Fotbalistul englez, Jorda Mustoe a ajuns în România susţin cei de la Fanatik, iar în această săptămână s-ar putea face transferul său în Ştefan cel Mare.

Totul depinde de starea fizică a fotbalistului, care înainte să semneze contractul cu echipa lui Mircea Rednic trebuie să treacă testele medicale cu brio.

În vârstă de 27 de ani, Jordan Mustoe a început fotbalul la FC Liverpool, dar şi-a continuat junioratul la Wigan Athletic. Nu a apucat să joace pentru prima echipă a clubului într-un meci oficial decât în Cupa Angliei,  pentru ca ulterior să fie împrumutat la formaţii ca Barnet, Morecambe, Carlisle, Bury, Wycombe Wanderers sau Accrington Stanley. Între 2015-2017 a jucat în Belgia pentru Westerlo, iar ultima dată a evoluat în Finlanda la SJK.

Mustoe poate evolua ca fundaş lateral stânga, dar şi ca fundaş central. Cea mai ridicată cotă de piaţă a atins-o în iunie 2015 când evolua pentru Westerlo şi era cotat la 500 de mii de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. 

Afla mai multe despre: jordan mustoedinamotransfer 

viewscnt
Articole similare