Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo începe să transfere! Echipa lui Stoican, aproape să semneze cu un fost campion de la CFR

Dinamo începe să transfere! Echipa lui Stoican, aproape să semneze cu un fost campion de la CFR
Comentarii

Jakub Vojtus, fost campion cu CFR Cluj, este pe lista de transferuri a lui Flavius Stoican.

Mâine, Dinamo se va reuni alături de antrenorul Flavius Stoican şi noul team-manager, Florin Răducioiu. Ce doi oameni din Ştefan cel Mare au început deja treaba şi caută jucători pentru a scoate echipa din criză. 

Acum, Dinamo ar dori un fost atacant din Liga 1. Este vorba despre Jakub Vojtus, care în acest moment este sub contract cu maghiarii de la Mezokovesd. Atacantul slovac nu ar fi mulţumit de faptul că este rezervă şi ar vrea să plece de la echipă, mai ales că actuala lui înţelegere va expira în vară. Dinamo este în negocieri cu fotbalistul, dar nu a ajuns încă la o înţelegere în privinţa salariului, potrivit GSP

De asemenea, mai mulţi impresari au venit cu propuneri pentru Dinamo, iar fotbaliştii menţionaţi au fost: Jo Santos (30 de ani), în prezent la Al-Riffa, în Bahrain, şi Platini (35 de ani), liber de contract. Cei doi fotbalişti au mai colaborat în trecut cu Flavius Stoican, la Poli Iaşi. 

Florin Răducioiu a semnat cu Dinamo şi va avea postul de team-manager

Fostul atacant a jucat la Dinamo în perioada 1985 şi 1990, iar după mai multe luni de negocieri, cele două părţi au ajuns la un acord. Răducioiu se va alătura echipei Dinamo, iar prezentarea oficială va avea loc pe 5 ianuarie, de la ora 12:00, când este programată şi prima conferinţă de presă a lui Flavius Stoican, antrenor care l-a înlocuit cu Mircea Rednic. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-stoican 

viewscnt
Articole similare