Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, înfrângere dureroasă în Liga Campionilor, fără Xavi Pascual şi trei jucători. PSG a făcut scor | VIDEO

Dinamo, înfrângere dureroasă în Liga Campionilor, fără Xavi Pascual şi trei jucători. PSG a făcut scor | VIDEO

Handbal

Comentarii

Campioana României la handbal masculin, Dinamo Bucureşti, a fost învinsă joi, în deplasare, de Paris Saint Germain, scor 41-30 (21-11), în a doua etapă din grupa B a Ligii Campionilor. Antrenorul Xavi Pascual şi trei jucători nu au făcut deplasarea.

Dinamo, înfrângere cu PSG, prima din grupa B a Ligii Campionilor. Pascual şi trei jucători nu au fost la Paris

Campioana României la handbal masculin a condus cu 2 la 0, a rezistat pâna la 6-8, dar a terminat prima repriză în genunchi, 11-21! Repriza a doua a fost şi mai grea. Fracezii au condus de câteva ori şi cu 14 goluri, dar în final tabela s-a oprit la 41-30. 

Clubul dinamovist nu a anunţat nimic oficial despre situaţia antrenorului Xavi Pascual şi a trei jucători care nu au făcut deplasarea şi care ar fi avut rezultate ”neconcludente” la testările Covid-19.

Tot joi, în celelalte partide ale etapei, Barca - HC Motor 36-25, Kielce - Veszprem 32-29, iar ultima dispută a serii este între FC Porto - SG Flensburg-Handewitt.

În prima etapă, pe teren propriu, Dinamo a dispus de polonezii de la Lomza Vive Kielce, scor 32-29. Dinamo Bucureşti va juca următoarea partidă pe teren propriu, cu FC Porto, în 30 septembrie.

După disputarea partidelor tur-retur în ambele grupe ale Ligii Campionilor, încep fazele eliminatorii, din 30 martie 2022, play-off şi sferturi, iar Turneul Final Four va avea loc în 18-19 iunie.

Afla mai multe despre: dinamopsgpsg dinamo handbal 

viewscnt
Articole similare