Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo îşi pierde "INIMA"! "Câinii" s-ar putea prezenta la următorul meci fără cei mai buni doi jucători din acest sezon

Dinamo îşi pierde "INIMA"! "Câinii" s-ar putea prezenta la următorul meci fără cei mai buni doi jucători din acest sezon

Superliga

Comentarii

Dinamo e pe punctul să-şi piardă cei mai buni doi jucători în doar câteva zile. E vorba de principalii pioni din linia mediană, May Mahlangu şi Dan Nistor, care sunt în negocieri cu Ludogoreţ, respectiv FCSB.

Mahlangu a plecat astăzi în Bulgaria pentru a-şi negocia contractul cu Ludogoreţ, în timp ce Nistor e dorit de FCSB, iar Becali oferă în schimbul său 500.000 de euro, plus pe albanezul Kamer Qaka.

"Câinii" neagă, dar oferta FCSB-ului e greu de refuzat
Deşi oficialii dinamovişti au anunţat public că nu sunt interesaţi de oferta FCSB pentru Nistor, mutarea are şanse mari să se realizeze chiar în această săptămână.

Contactat de TelekomSport.ro, preşedintele roş-albilor, Alexandru David, a declarat că mutarea se va face doar dacă Becali va plusa serios la oferta iniţială: "Este exclus ca Nistor să plece la FCSB în condiţiile prezentate de Becali. Dacă el vrea 15-20 de milioane de euro pe Man, atunci să mai pună un zero la cei 500.000 de euro pe care vrea să-i dea pe Nistor şi atunci poate mai discutăm".

Totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa. Pentru Dinamo va fi greu să refuze oferta, în condiţiile în care roş-albaştrii i-au propus lui Nistor un contract mult peste ce poate oferi clubul patronat de Ionuţ Negoiţă. Mijlocaşul ar urma să încaseze 100.000 de euro la semnătură, plus 15.000 pe lună, o sumă importantă pentru un jucător trecut deja de 30 de ani.

Iar Dinamo ar pune mâna pe Qaka, un jucător promiţător, în vârstă de doar 23 de ani.

58 de meciuri are Nistor la Dinamo, în toate competiţiile. Ajuns căpitan al roş-albilor, mijlocaşul a marcat 8 goluri şi a oferit 18 pase decisive

70 de meciuri a jucat Mahlangu pentru Dinamo, club unde evoluează din septembrie 2016


Pentru roş-albi a devenit clar în startul acestui sezon că va fi greu să se lupte pentru locurile fruntaşe şi preferă să continue întinerirea lotului, motiv pentru care ar putea renunţa la doi dintre cei mai experimentaţi jucători (Mahlangu are 29 de ani, iar Nistor 30).

Astfel, Dinamo s-ar putea prezenta la meciul din etapa următoare, cu Hermannstad, cu o linie mediană total schimbată.

"Dacă îi scoţi pe May şi pe Nistor, te faci de râs. Nu, Nistor valorează în jurul a două-trei milioane de euro. Diferenţa este foarte mare, că Dinamo are jucători care joacă în propria jumătate, Nistor face diferenţa că joacă şi în jumătatea cealaltă. Jucătorii ăştia se caută, sunt mult mai scumpi", Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nistormahlangudinamotransfer 

viewscnt
Articole similare