Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo îşi schimbă sponsorul principal pentru derby-ul cu FCSB. Ce va scrie pe pieptul jucătorilor

Dinamo îşi schimbă sponsorul principal pentru derby-ul cu FCSB. Ce va scrie pe pieptul jucătorilor

Superliga

Comentarii

Dinamo şi schimbă sponsorul principal pentru derby-ul cu FCSB. Pe pieptul tricourilor va fi inscripţionat mesajul "Doar Dinamo Bucureşti", programul prin care suporterii echipei au strâns bani pentru club.

Fanii care au cotizat pentru programul ”Doar Dinamo Bucureşti” au reuşit să strângă în total 700.000 de lei, pe care i-au virat în două tranşe în conturile clubului. Prima a fost de 400.000 de lei şi ulterior a fost plătită diferenţa până la 700.000 de lei. Banii au fost folosiţi pentru achitarea salariilor jucătorilor.

În semn de recunoştinţă, sponsorul principal al lui Dinamo a decis pentru derby-ul cu FCSB să cedeze spaţiul de pe pieptul tricourilor pentru ca fanii să-şi promoveze programul ”Doar Dinamo Bucureşti”. În plus, casa de pariuri care o sponsorizează pe Dinamo a promis şi un bonus de câte 5.000 de euro pentru fiecare 10.000 de bilete vândute:

”DDB pe tricourile de joc

Programul "Doar Dinamo Bucureşti" (DDB) va fi inscripţionat pe tricourile de joc la meciul cu FCSB, la iniţiativa partenerului principal UNIBET, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.
Echipa antrenată de Dusan Uhrin va juca în meciul cu FCSB în echipamentul complet roşu, DDB urmând să apară pe tricou în locul UNIBET.

Partener principal al Dinamo 1948, UNIBET va apărea inscripţionat pe spatele tricoului, sub numărul oficial de joc, şi va dona clubului câte 5.000 de euro la fiecare 10.000 de bilete achiziţionate la derby.
Dinamo Bucureşti vs FCSB, cel mai aşteptat duel al campionatului, se va disputa duminică, 16 februarie (ora 20:00), pe Arena Naţională.

Mulţumim încă o dată pentru susţinere tuturor suporterilor înscrişi în Programul DDB!

Biroul de presă al Dinamo 1948”,
se arată în comunicatul postat de Dinamo pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare