Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo Kiev a pregătit banii pentru vedeta de la CFR Cluj! Transferul e plănuit, dar Mircea Lucescu "este îngrijorat"

Dinamo Kiev a pregătit banii pentru vedeta de la CFR Cluj! Transferul e plănuit, dar Mircea Lucescu "este îngrijorat"

CFR Cluj

Comentarii

Ucrainenii anunţă că antrenorul lui Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, l-ar putea rata pe un fotbalist de la CFR Cluj, pe care l-a dorit în vară. În următoarea perioadă de transferuri, campioana României ar putea încasa câteva milioane de euro în schimbul unui fotbalist crucial din lot.

"Mircea Lucescu este îngrijorat" în privinţa transferului lui Andrei Burcă, de la CFR Cluj, la Dinamo Kiev

"Rebrov fură de la Dinamo Kiev. Seicii interceptează un apărător încântător", notează presa din Ucraina, după apariţia informaţiilor despre posibila plecare a lui Andrei Burcă în Emiratele Arabe Unite. Vineri, ProSport a notat că apărătorul central de la CFR Cluj e dorit la Al Ain, care are şanse mari să-l aducă. De asemenea, şi fundaşul simte că e momentul oportun pentru a pleca, întrucât îşi doreşte un salariu superior faţă de cel pe care-l are în Gruia. Clubul din zona Golfului e dispus să achite două milioane de euro. 

Totuşi, Zbirna.24tv.ua anunţă că Al Ain are concurenţă: "Dinamo Kiev doreşte să-şi întărească apărarea cu Andrei Burcă, în vârstă de 28 de ani, de la CFR Cluj". Publicaţia din Ucraina a scris şi despre reacţia lui Mircea Lucescu, la auzul veştii că fostul tehnician de la Dinamo Kiev, Sergiy Rebrov, actualul principal de la Al Ain, îl vrea pe internaţionalul român. 

"Mircea Lucescu este îngrijorat, din cauza că ar urma să-l piardă pe fotbalist", susţin jurnaliştii din Ucraina. Plecarea "stâlpului" de la CFR Cluj era programată în această vară, dar negocierile au fost amânate până în iarnă, din cauza accidentării suferite de jucătorul lui Dan Petrescu. De asemenea, sursa citată ia în calcul şi o altă variantă, prin care Dinamo Kiev l-ar putea aduce liber de contract pe Andrei Burcă, în iunie anul următor. 

În iarnă, CFR Cluj are ultima şansă să obţină bani de pe urma transferului lui Andrei Burcă, dacă nu îi va prelungi contractul. Totuşi, campionii sunt nevoiţi să ţină cont şi de dorinţa fotbalistului: „Îmi doresc foarte mult să plec în acastă vară, sunt discuţii. Sper să câştigăm campionatul şi apoi vreau foarte mult să plec. Aştept ofertele! Discuţiile sunt deja, sper să iau cea mai bună decizie. Contează mult echipa naţionala, e cel mai important lucru pentru mine”, a declarat, în mai, apărătorul de la CFR Cluj dorit de Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. 

viewscnt
Articole similare