Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev a vândut un jucător în Premier League! Mircea Lucescu: "A plecat!". Cu ce echipă a semnat

Dinamo Kiev a vândut un jucător în Premier League! Mircea Lucescu: "A plecat!". Cu ce echipă a semnat

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a anunţat că Dinamo Kiev a transferat un jucător în Premier League, la Everton. "Il Luce" nu i-a dat numele, dar presa internaţională a scris despre Vitaliy Mykolenko (22 de ani), fundaşul stânga al ucrainenilor, care urmează să semneze cu "Caramelele".

Dinamo Kiev a vândut un jucător în Premier League! Mircea Lucescu: "A plecat!". Cu ce echipă a semnat

De la preluarea echipei, Mircea Lucescu a reuşit să o transforme pe Dinamo Kiev în deţinătoarea eventului în Ucraina şi echipă de grupele Ligii Campionilor două sezoane la rând. Alcătuită în majoritate din jucători tineri, Dinamo Kiev a fost "expusă" cu ajutorul lui Mircea Lucescu pe cea mai mare scenă a fotbalului european, astfel că jucătorii ucrainenilor au atras privir de la cluburi importante.

Vitaliy Mykolenko a plecat în Anglia, la Everton, în Premier League. Mircea Lucescu a anunţat transferul la Everton, dar nu i-a dat numele jucătorului. Presa engleză a scris, însă, despre înţelegerea dintre Dinamo Kiev şi Everton pentru transferul lui Vitaliy Mykolenko, care va costa 20 de milioane de euro.

"Unul dintre ei a şi plecat la Everton, în Anglia. După Yarmolenko, e primul transfer mare pe care îl face Dinamo Kiev. E jucător tânăr, ceea ce e un exemplu pentru ceilalţi care vin. E foarte important ca, dincolo de rezultate, să dai posibilitatea jucătorilor tineri să aibă o perspectivă", a spus Mircea Lucescu, la revenirea în România.

  • 17 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vitaliy Mykolenko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Mircea Lucescu: "Chiar dacă am pierdut în Ligă, am jucat de la egal la egal cu fiecare"

Dinamo Kiev a fost repartizată într-o grupă infernală în Liga Campionilor, în care a terminat pe locul 4. Bayern, Barcelona şi Benfica au fost adversarii ucrainenilor, iar echipa lui Mircea Lucescu a obţinut un singur punct. Totuşi, Mircea Lucescu s-a declarat mulţumit de cum s-au prezentat elevii săi. "Chiar dacă am pierdut meciurile acelea din Champions League, am jucat aproape de la egal la egal cu fiecare dintre ele. Ai noştrii veneau după aproape cinci ani de când nu au mai jucat în cupele europene la acel nivel. Eu sunt mulţumit rezultat, de modul în care ei s-au comportat", a mai spus "Il Luce".

Afla mai multe despre: mircea lucescutransferevertondinamo kievmykolenko 

viewscnt
Articole similare