Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev - Ajax. Cotă pe goluri excelentă la acest meci

Dinamo Kiev - Ajax. Cotă pe goluri excelentă la acest meci

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Ajax Champions League 28.08.2018. După 3-1 la Amsterdam, Ajax este cu un picior şi jumătate în grupele Ligii. Ca să fie sigură de acest lucru, nu trebuie să piardă la mai mult de un gol cu Dinamo sau să marcheze.

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Ajax Champions League 28.08.2018

Pentru echipa lui Aleksandr Khatskevych, meciul din tur de la Amsterdam a deschis o adevărată cutie a Pandorei. A fost primul eşec din acest sezon, iar în weekend a făcut şi primul pas greşit în campionat, 1-1 cu Chernomorets. Precedentele patru partide au fost câştigate toate cu acelaşi scor, 1-0, cy Vorskla Poltava, Lvov, Şahtior şi Oleksandria. De asemenea, a câştigat Supercupa Ucrainei, 1-0 cu Şahtior. În cupele europene, Dinamo Kiev şi-a început parcursul în turul al treilea preliminar. A dat peste Slavia Praga, pe care a eliminat-o după 1-1 în deplasare şi 2-0 pe teren propriu.

Cele mai bune cote din Liga 1 sunt pe betano.com. Deschide şi tu un cont chiar astăzi!

Ponturi pariuri Dinamo Kiev – Ajax Champions League 28.08.2018

Ajax este în continuare neînvinsă în acest sezon. Şi-a început parcursul european în turul al doilea preliminar, unde a trecut uşor de Surm Graz – 2-0 pe teren propriu şi 3-1 în deplasare. A urmat o dublă mult mai grea cu echipa lui Răzvan Marin, Standard Liege. A fost 2-2 în meciul din deplasare, dar echipa lui Erik ten Hag s-a impus la retur cu 3-0. Între timp, lăncierii au debutat şi în campionat, unde au înregistrat până acum două victorii şi o remiză, 1-1 cu Heracles, 1-0 cu VVV Venlo şi 5-0 cu Emmen.

Dinamo Kiev - Ajax Peste 2,5 @ 1.75

Afla mai multe despre: dinamo kievajaxponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare