Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev este aproape să facă o super mutare. Starul din Premier League vrea să revină în Ucraina sub comanda lui Lucescu

Dinamo Kiev este aproape să facă o super mutare. Starul din Premier League vrea să revină în Ucraina sub comanda lui Lucescugalerie foto
Comentarii

Dinamo Kiev l-ar putea aduce din Premier League pe Andriy Yarmolenko.

Potrivit jurnalistului Pedro Almeida, Dinamo Kiev este foarte interesantă să-l transfere pe Andreyi Yarmolenko, atacantul formaţiei West Ham United.

Fost jucător important pentru Dinamo Kiev în perioada 2008-2017, Yarmolenko ar putea reveni la formaţia pe care o antrenează acum, Mircea Lucescu.

Dinamo Kiev interesată de Andriy Yarmolenko

Jurnalistul Pedro Almeida notează interesul formaţiei ucrainiene pentru transferul fotbalistului care joacă din 2018 la West Ham United.

Andriy Yarmolenko este cel mai bine plătit jucător al formaţiei londoneze, scrie Hammers.News, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care West Ham este dispusă să renunţe la serviciile sale.

Ucrainianul a plecat de la Dinamo Kiev în 2017 şi a semnat cu Borussia Dortmund, club pentru care a marcat de şase ori în 26 de meciuri. S-a transferat în Anglia, la West Ham United, formaţie pentru care joacă deja de trei sezoane. A marcat însă doar 9 goluri pentru ”ciocănari” în 47 de meciuri, iar West Ham este dispusă să-l lase să plece.

Nu doar Dinamo Kiev se interesează de serviciile sale, dar starul ucrainian ar agrea o revenire la formaţia sa de suflet. Desemnat cel mai bun jucător ucrainian în patru rânduri, Andriy Yarmolenko a cucerit trei titluri de campion în ţara sa natală, dar şi două Cupe ale Ucrainei şi trei Supercupe. 

Afla mai multe despre: mircea lucescuandriy yarmolenkodinamo kiev 

viewscnt
Articole similare