Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev, faţă în faţă cu Barcelona în următoarea etapă a Ligii Campionilor! Mircea Lucescu speră la surpriză: ”Au în continaure dificultăţi”

Dinamo Kiev, faţă în faţă cu Barcelona în următoarea etapă a Ligii Campionilor! Mircea Lucescu speră la surpriză: ”Au în continaure dificultăţi”
Comentarii

Dinamo Kiev o va înfrunta pe Barcelona în următorul meci din grupele Ligii Campionilor, Mircea Lucescu prefaţând duelul cu formaţia catalană.

Dinamo Kiev a fost trasă într-o nouă grupă de foc în Champions League, după ce anul trecut fusese repartizată alături de Juventus şi Barca. În acest sezon, ucrainenii îi au de înfruntat, din nou, pe catalani, dar şi pe Bayern Munchen, una dintre marile favorite la trofeu.

După un punct obţinut în primele două etape, băieţii lui Mircea Lucescu vor face deplasarea pe Camp Nou. Deplasarea la Barca era cândva una dintre cele mai grele din fotbal, dar din pricina problemelor de la club, oaspeţii pot spera să plece acum cu puncte de pe terenul formaţiei catalane.

Dinamo Kiev va merge la Barcelona cu speranţa că poate scoate puncte, Mircea Lucescu vorbind despre problemele formaţiei lui Ronald Koeman. În plus, tehnicianul campioanei Ucrainei a vorbit şi despre umilinţa de la Munchen, 0-5 cu Bayern, peste care spune că a trecut.

Dinamo Kiev, faţă în faţă cu Barcelona în următoarea etapă a Ligii Campionilor!

Acolo este o altă competiţie şi acolo am făcut nişte greşeli. Fundaşii noştri centrali sunt foarte tineri, unul 19 ani si celălalt 20. Mi-a trecut supărarea, pentru că nu mă gândeam că putem să câştigăm la Bayern, mai ales că veneau după nişte rezultate excelente, 3-0 cu Barcelona, 5-0 cu Hertha. Deci imi dădeam seama că e greu să obţinem un rezultat.

După aceea a venit şi acel penalty absolut  inventat, pentru că jucătorul meu a fost faultat, împins şi dezechilibrat. După aceea au pierdut încredrea în ei şi au comis nişte greşeli copilăreşti, de care Bayern, cu experienţa lor, a reuşit să profite. De aceea nu am luat în considerare, am vorbit cu băieţii, le-am spus despre ce e vorba şi ne-am axat pe meciul ăsta de campionat, care era foarte important.

(n.r. despre Barcelona) Peste tot, la orice echipă, se întâmplă astfel de fenomane în momentul în care se schimbă o generaţie cu o altă generaţie. Nu e uşor să contruieşti o echipă, Barcelona va avea în continuare dificultăţi, nu numai anul ăsta, ci şi anul viitor.

Folosesc jucători de 17-18 ani. Cu siguranţă că nu ăsta e drumul, pentru că la nivelul la care joacă ei, ai nevoie de experienţa jucătorilor, iar Barca a rămas doar cu Pique şi Busquets dintre jucătorii titulari. Au promovat mulţi tineri extrem de talentaţi. Vom vedea în următorul meci, noi îl jucăm la Barcalona”, a declarat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: champions leaguedinamo kievbarcelonamircea lucescudinamo kiev barcelona 

viewscnt
Articole similare