Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo l-a ratat pe belgianul Geoffrey Mujangi Bia! Impresarul rupe tăcerea: "Rednic n-a vrut să-l aduc cu Anamaria Prodan!"

Dinamo l-a ratat pe belgianul Geoffrey Mujangi Bia! Impresarul rupe tăcerea: "Rednic n-a vrut să-l aduc cu Anamaria Prodan!"
Comentarii

Mircea Rednic şi Luana au blocat transferul mijlocaşului belgian Geoffrey Bia la Dinamo doar pentru că agentul fotbalistului lucra în România cu Anamaria Prodan

Agentul mijlocaşului belgian de 29 de ani, cu meciuri la Sporting Charleroi, Wolverhampton, Standard Liege, Watford, Sion, Kayserispor şi Lokeren, n-a mai ajuns la Dinamo pentru că Mircea Rednic a pus condiţii clare!
 
"Am vorbit miercuri cu Rednic şi antrenorul mi-a spus că-l place pe fotbalist. După doar doar minute m-a contactat Luana. M-a sunat! Eu le-am zis că am un partener în România, pe Anamaria Prodan, că doar cu ea lucrez. Cei de la Dinamo au discutat şi cu alte persoane pentru a-l contacta pe fotbalist să-l momească să semneze, dar le-a zis că lucrează doar cu mine! Dinamo a vrut să facă transferul, dar cu altă persoană, nu cu Ana! Mi-au zis că putem să vorbim cu altă persoană pentru a putea face transferul ăsta. Doar că şi Geoffrey vrea ca transferul să se realizeze prin mine şi Ana! Cum să renunţe la mine? Eu din ce câştig bani? Muncesc gratis?", a dezvăluit agentul pentru Gazeta Sporturilor.
 
Geoffrey a jucat pe 26 ianuarie pentru Lokeren în partida pierdută, 0-3, cu Zulte Waregem, apoi şi-a reziliat contractul cu belgienii. "Geoffrey Bia a fost informat că nu mai face parte din lotul clubului. Nu vrem să comentăm mai multe despre asta. Este un subiect de bucătărie internă. El nu s-a mai antrenat cu noi şi a fost anunţat că s-a renunţat la serviciile sale", a declarat Herman Van de Putte, ofiţer de presă Lokeren.

Afla mai multe despre: geoffrey biatransferanamaria prodanmircea rednicluana rednicscandalprobleme 

viewscnt
Articole similare