Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, la al doilea MARE transfer din această iarnă! Andrei Nicolescu nu se joacă şi întăreşte postul cu mari probleme

Dinamo, la al doilea MARE transfer din această iarnă! Andrei Nicolescu nu se joacă şi întăreşte postul cu mari probleme

Dinamo București

Comentarii

Dinamo forţează un nou transfer important în pauza de iarnă.

Dinamo pregăteşte al doilea mare transfer din această iarnă! Andrei Nicolescu şi-a făcut temele şi transferă un fost jucător din Superligă

După transferul lui Darko Velkovski, fundaş cotat la 1,8 milioane de euro, Andrei Nicolescu pregăteşte o nouă mutare importantă pentru ca Dinamo să-şi atingă obiectivul: salvarea de la retrogradare. În prezent pe penultimul loc al Superligii, clubul dinamovist are mare nevoie de întăriri pentru a se putea descurca.

Din acest motiv, Zeljko Kopic, tehnicianul croat al echipei, a cerut de urgenţă un goalkeeper pe care se poate baza. Astfel, Nicolescu forţează negocierile cu Eduard Pap, portar care tocmai şi-a reziliat contractul cu formaţia maghiară Gyor, anunţă gsp.ro.

Eduard Pap este cu pregătirea la zi şi va putea fi folosit chiar în primul meci din acest an, cu Petrolul Ploieşti. Goalkeeper-ul a mai evoluat în Superligă la FC Botoşani, acolo unde a impresionat prin reflexele sale. Vestea vine după ce Dinamo a renunţat la Filip Dujmovic, unul dintre portarii gafeuri ai echipei.

  • 500.000 de euro este cota de piaţă a lui Eduard Pap, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

OUT de la Dinamo! Andrei Nicolescu şi-a pierdut răbdarea şi a renunţat la unul dintre gafeurii echipei

Dinamo s-a despărţit de goalkeeper-ul Filip Dujmovic, bosniacul care nu a reuşit să impresioneze la Dinamo.

Clubul dinamovist l-a adus pe Dujmovic în vara lui 2022, atunci când echipa se afla în Liga 2. Portarul a fost titular în multe meciuri, dar nu a reuşit să impresioneze, iar după mai multe gafe ale acestuia, Dinamo l-a transferat pe Adnan Golubovic, actualul titular al postului.

Astfel, Andrei Nicolescu încearcă să renunţe la serviciile tuturor fotbaliştilor pe care antrenorul Kopic nu se mai bazează pentru a putea face loc altor jucători în această iarnă. Scopul este unul foarte clar: salvarea de la retrogradare.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescutransfereduard pap 

viewscnt
Articole similare