Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, lovitură de 1 milion de euro! Veste importantă pentru gruparea din Ştefan cel Mare

Dinamo, lovitură de 1 milion de euro! Veste importantă pentru gruparea din Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo l-a transferat înainte de derby-ul cu FCSB pe Plamen Iliev

Portarul bulgar adus de Dinamo a devenit al doilea cel mai bine cotat fotbalist din lotul grupării din Ştefan cel Mare, după Deian Sorescu, fotbalist care are o cotă de piaţă de 1.4 milioane euro, potrivit transfermarkt.com

Transferul lui Plamen Iliev este nu doar unul care poate ajuta Dinamo pe termen scurt, ci şi pe termen lung. Dincolo de calităţile evidente ale portarului în vârstă de 29 de ani, Dinamo a făcut şi o investiţie inspirată pentru viitor.

Goalkeeperul cu 19 selecţii în naţionala Bulgariei poate fi un jucător pe care Dinamo l-ar putea vinde pentru o sumă importantă, dacă acesta va impresiona în Ştefan cel Mare.

Plamen Iliev a început fotbalul la Sevlievo, dar în 2011 a ajuns la Levski Sofia. A mai jucat la FC Botoşani şi Astra, înainte ca Ludogoreţ, cea mai puternică formaţie a momentului din Bulgaria, să-l transfere în iarna lui 2019 pentru doar 150 de mii de euro.

Iliev are 123 de meciuri pentru Leveski Sofia, 59 de partide la Ludogorets Razgrad şi alte 106 meciuri disputate în campionatul României, pentru Astra şi FC Botoşani. 

Afla mai multe despre: plamen ilievdinamo 

viewscnt
Articole similare