Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, lovitură de un milion de euro. Sorescu se transferă în străinătate. Prima reacţie OFICIALĂ: ”Un jucător de care ne despărţim cu greu” | EXCLUSIV

Dinamo, lovitură de un milion de euro. Sorescu se transferă în străinătate. Prima reacţie OFICIALĂ: ”Un jucător de care ne despărţim cu greu” | EXCLUSIV
Comentarii

Iuliu Mureşan a dezvăluit că Deian Sorescu este de vânzare şi că ar trebui să plece de la Dinamo în această perioadă de mercato.

Deian Sorescu a rămas la Dinamo în vară pentru a ajuta clubul să se salveze, însă este împins să plece în actuala perioadă de mercato.

Internaţionalul român este de departe cel mai valoros jucător din lot, iar clubul vrea să încaseze în jur de un milion de euro pentru el, sumă ce ar fi foarte importantă pentru Dinamo.

După ce impresarul său a dezvăluit că există interes din partea Craiovei pentru Sorescu, Iuliu Mureşan a afirmat că nu a auzit de nicio ofertă din ţară.

În schimb, administratorul special al lui Dinamo a punctat că ”tricolorul” are oferte concrete din străinătate şi că este probabil că va pleca, atât timp cât cluburile se înţeleg la preţ.

Sorescu pleacă de la Dinamo

Da, sigur, de ce nu, Sorescu este de vânzare în iarna aceasta. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară şi are şi acum.

Dacă lucrurile vor decurge nromal, negocierile vor fi bune pentru toate părţile, s-ar putea realiza transferul lui Deian Sorescu la altă echipă.

(n.r. e U Craiova printre echipele interesate?) Sincer, pe nimeni nu m-a căutat nimeni, dar sunt ceva echipe de afară. E un jucător de care ne despărţim cu greu.

E un om de caracter, un băiat de caracter. E cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo. (n.r. în jur de un milion de euro cereţi pentru el?) Da, pe acolo e suma.

Nu mi se pare o sumă mare, ţinând cont... nu contează situaţia în care e Dinamo, contează valoarea lui. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai opt goluri, asta contează.

E vorba de valoarea lui, valoare pe care şi-ar pune-o mult mai bine în evidenţă într-o echipă care joacă mai bine şi care vine cu mai multe atacuri, mai multe combinaţii”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Telekom Sport.

În actuala stagiune, în 20 de partide, Sorescu a reuşit să marcheze opt goluri şi să ofere o pasă decisivă. Cinci dintre reuşitele sale au venit în primele trei meciuri ale sezonului.

Afla mai multe despre: deian sorescu 

viewscnt
Articole similare