Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, lovitură după lovitură! Iuliu Mureşan negociază cu doi jucători de la CFR

Dinamo, lovitură după lovitură! Iuliu Mureşan negociază cu doi jucători de la CFR

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a început să construiască echipa cu care doreşte să se salveze de la retrogradare, iar astăzi, echipa din Ştefan cel Mare a anunţat transferul lui Figueiredo.

Fostul portar al CFR-ului a semnat o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Totuşi, Iuliu Mureşan a pus ochii pe mai mulţi fotbalişti de la echipa ardeleană. Dinamo se află în negocieri cu alţi doi fotbalişti pe care Dan Petrescu i-ar fi pus pe lista neagră. 

Potrivit GSP, Iuliu Mureşan negociază cu închizătorul Jonathan Rodriguez şi cu atacantul Dusan Celar. Cu Marius Şumudică la cârma echipei, Rodriguez a început ca titular sezonul, dar odată cu revenirea lui Dan Petrescu la echipă, fotbalistul nu a mai jucat şi chiar a fost scos de pe lista cu jucători din Liga 1. 

Atacantul sârb, Dusan Celar, a fost adus în Gruia în toamna lui 2021 pentru echipa a doua, iar în carieră a evoluat pentru cluburi precum. 

Dinamo s-a înţeles cu Figueiredo

Dinamo a mai reuşit un transfer. "Câinii" au mai luat un portar, după Thomas Chesneau, pe Cristiano Figueiredo (31 de ani) de la CFR Cluj.

Dinamo a anunţat, vineri, pe reţelele sociale transferul lui Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj. Goalkeeperul a semnat până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an de contract. 

”Cristiano Pereira Figueiredo la Dinamo Bucureşti. Portarul Cristiano Pereira Figueiredo, 31 de ani, ultima oară la campioana României, CFR Cluj, a semnat un contract cu Dinamo Bucureşti până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire pentru încă un an, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan pentru pagina oficială de Facebook a clubului nostru”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Născut pe 29 noiembrie 1990 şi având dublă cetăţenie, portugheză şi germană, Cristiano Pereira Figueiredo şi-a început cariera la Braga şi a mai evoluat pentru Vizela, Valencia, Coimbra, Panetolikos, Belenenses, Vitoria Setubal, Hermannstadt şi CFR Cluj.

Cristiano Figueiredo e al şaptelea transfer reuşit de Dinamo în această iarnă, după Răzvan Patriche, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Marius Tomozei, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic.

Afla mai multe despre: dinamo-mureşan-cfr 

viewscnt
Articole similare