Experiențe împreună.
You are here:

Dinamo merge în cantonament din banii lui Gigi Becali! Cum e posibil. Finanţatorul FCSB, ofertă tentantă pentru "câini"

Dinamo merge în cantonament din banii lui Gigi Becali! Cum e posibil. Finanţatorul FCSB, ofertă tentantă pentru "câini"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a făcut o nouă achiziţie pentru academia echipei. Mario Lăcătuş (17 ani) a fost transferat de la Dinamo la rivala din Berceni, iar "câinii" au găsit cum să folosească banii veniţi dinspre FCSB. Iniţial, omul de afaceri a făcut o ofertă pentru jucător care le-ar fi putut aduce dinamoviştilor o sumă mai mare în viitor.

Gigi Becali continuă investiţiile atât la echipa mare, cât şi la academia pe care a dezvoltat-o în Berceni, alături de nepotul său, Vasile Geambazi. Cornel Dinu este unul dintre admiratorii proiectului academiei FCSB-ului, a oferit detalii despre cei care conduc acolo şi a recunoscut că apreciază strategia rivalei. 

Dinamo a achitat cantonamentul din Turcia din banii transferului lui Mario Lăcătuş

Echipa din "Ştefan cel Mare" a mai pierdut un fotbalist de perspectivă din propria academie. Considerat unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din academia lui Dinamo, Mario Lăcătuş a fost transferat la FCSB, în schimbul a 50.000 de euro, susţin sursele Telekom Sport. 

După ce au negociat, cele două părţi au căzut de acord asupra sumei finale, iar jucătorul care poartă un nume legendar pentru stelişti a făcut pasul la FCSB. 

Din informaţiile Telekom Sport, suma primită de alb-roşii a fost folosită pentru a achita cantonamentul din Turcia, acolo unde Dinamo va fi între 21-28 iunie şi unde va juca un meci de pregătire cu Galatasaray. Clubul din "Ştefan cel Mare" are probleme financiare, iar oamenii din conducere valorifică orice sumă care intră în conturile clubului, în condiţiile în care încă există restanţe salariale către actuali şi foşti jucători. 

UTA Arad, peste 1 milion de euro de la FCSB. Dinamo a refuzat procentele 

Iniţial, Gigi Becali a făcut o ofertă de 40.000 de euro pentru fotbalistul transferat de la Dinamo şi 10% dintr-un eventual transfer, modelul pe care l-a tot folosit în ultimele sezoane, cu tinerii pe care i-a adus la FCSB. 

Totuşi, propunerea omului de afaceri a fost refuzată, iar dinamoviştii au preferat 10.000 de euro în plus şi au renunţat la procentul din contract. 

Decizia ar putea fi regretată ulterior de "câini". UTA Arad, club care a păstrat 11% din drepturile pentru Dennis Man, s-a ales cu peste 1 milion de euro de pe urma transferului internaţionalului român la Parma.

Dinamo pleacă în Turcia, dar Fabbrini nu răspunde la telefon

Lotul condus de Dusan Uhrin s-a reunit marţi, iar pentru următorul sezon există un singur nume nou în lot, Constantin Nica, în condiţiile în care a fost adus înainte ca UEFA să dicteze interdicţia la transferuri. 

În schimb, doi titulari, Diego Fabbrini şi Janusz Gol, au notificat clubul privind restanţe salariale. Italianul nu răspunde la telefon şi oficialii nu ştiu dacă mai revine la echipă, în timp ce polonezul cere peste 200.000 de euro. 

viewscnt
Articole similare
FC Barcelona, meci dramatic în Spania! Fără Messi, catalanii se chinuie în campionat