Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, negocieri direct cu Guardiola. Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Dinamo, negocieri direct cu Guardiola. Cei trei fotbalişti pe care Cortacero vrea să îi aducă în "Ştefan cel Mare"

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero nu pierde mult timp şi vrea să aducă întăriri la Dinamo, pentru ca formaţia lui Gigi Mulţescu să nu mai tremure până în ultima etapă în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Noul acţionar al lui Dinamo este un apropiat al familiei Guardiola şi cu ajutorul lui Pere Guardiola, fratele antrenorului de la Manchester City, vrea să aducă mai mulţi fotbalişti în "Groapă". Având în vedere relaţia apropiată pe care o are familia Guardiola cu clubul Girona, din Segunda Division, echipa catalană ar urma să trimită mai mulţi fotbalişti care nu s-au impus la Dinamo. 

Potrivit GSP, pe lista lui Dinamo se află Pau Victor (18 ani), Pau Resta (19 ani) şi Santiago Bueno (21 de ani), toţi trei fiind jucători promiţători de la Girona. Uruguayanul Bueno chiar a evoluat pentru Barcelona B, echipa de rezerve a catalanilor. 

Totodată, la Dinamo ar putea ajunge şi Carlos Martinez Ruiz (23 de ani), un atacant care şi-a reziliat în această vară contractul cu Girona. Până atunci, primul transfer făcut de Dinamo este Vlad Achim, de la Viitorul Constanţa. 

Afla mai multe despre: dinamogironaguardiola 

viewscnt
Articole similare